Гра


0: 8

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Рівно два місяці тому 20 грудня суперники зустрічалися в рамках 4-го туру Регулярної першості Четвертого дивізіону і отримали доволі несподіваний з огляду на рівність суперників результат 6:0 на користь «рітейлівців». В обміні гострими моментами «Клевер Сторс» був більш переконливим, а його гравці Олег Войтюк та Юрій Комар відзначилися хет-триком та дублем відповідно. І ось тепер чергове побачення знайомих суперників, котрі в підсумковій турнірній таблиці Четвертої ліги посіли різні місця. Лучани фінішували сьомими, а «Волинь Угринів» здобув звання віце-чемпіонів «регулярки». При цьому суперників на фініші розділили всього три залікових бали.

З перших хвилин опоненти розпочали у високому темпі і здавалося, що на глядачів чекатиме справжня «заруба». Але, як показали подальші події у матчі, в суботу 20  лютого на майданчику була одна команда – «Волинь Угринів». Гольовою стала 4 хвилина поєдинку, коли Дмитро Вахмістров, а згодом Юрій Марчук потужними пострілами заклали фундамент переможного результату. В середині тайму чергова комбінація «зелено-чорних» завершилася взяттям воріт, коли Олександр Бранюк зробив рахунок 3:0  після розіграшу кутового.

Після перерви «рітейлівці» спробували переломити хід невдалого поєдинку та провели кілька небезпечних атак. Проте ледь не перший насправді гострий момент в другій половині гри у виконанні команди «Волинь Угринів» завершився голом. Швидку багатоходівку на дальній стійці завершив Юрій Бабеляс. А ще за хвилину  автори двох дублів Юрій Марчук та Дмитро Вахмітсров протягом 19-ї хвилини (в першому таймі врожайную виявилася 4 хвилина) дальніми ударами зробили заявку на вихід до півфіналу Абсолютної першості – 0:6.

«Клевер Сторс» намагався виправити ситуацію, але в підсумку через надмірне старння у протиборствах набрав критичної кількості фолів і був вимушений діяти обережніше. Ближче до фінальної сирени перебор із фолами таки стався. Виконувати дабл-пенальті взявся Андрій Ясковець – невдало, а ось із гри його партнер Сергій Мигловец був більш вдалим – 0:7. Проте такого успіху гостям вдавалося замало і наприкінці зустрічі ще й Віталій Мельничук оформив гольове авторство в ігровому протоколі. Чи вдасться представникам «7/23» у другому поєдинку відіграти катастрофічні 0:8 питання риторичне. Скоріш за все у півфіналі гратиме віце-чемпіон «регулярки» команда «Волинь Угринів»

Кращі гравці: Богдан Кістенюк – Юрій Марчук