Гра


4: 6

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л, Герасимчук В.




Про гру:

 Розпочинались зустрічі за звання Абсолютного чемпіона у Третій лізі грою між амбітними командами з Рівненщини, та хлопцями з «підшипникового» мікрорайону міста. Колективи до останнього туру боролись за медалі «регулярки», і в цій гонитві їм не дуже підфартило, тому тепер всі їхні думки були направлені на те, щоб здобути самий престижний трофей у своєму дивізіоні.

У Регулярному чемпіонаті  суперники зіграли у нічию, то ж ця зустріч очікувалась бойовою та дуже напруженою. Не встигла годинникова стрілка відрахувати і хвилини, а «птахи» вже повели у рахунку. Це на двадцятій секунді! зустрічі Владиславу Панькевичу вдався потужний удар і команда відкрила відлік забитим м’ячам. Це настільки збентежило зелено-білих, що вони ще довго «приходили до тями» дозволяючи опоненту ще створювати небезпечні моменти біля своїх воріт, і чим скористався ще раз,автор забитого першого м’яча – Владислав Панькевич. Після цього гра дещо заспокоїлась. Суперники довго контролювали м’яч, намагаючись довести «до вірного» кожну з своїх атак.

Получити дивіденди з цього зміг Юрій Яковлев з «Хавеста», якому вдалось скоротити рахунок у зустрічі, на що практично одразу відповіли ДПЗівці Дмитро Пітальов та Дмитро Льозін і на перерву команди пішли при комфортній перевазі хлопців у «чорних струях».

Початок другої половини був за «Феніксом» та Дмитром Льозіним, який ще по інерції з першим таймом продовжив свій «гольовий подвиг» і у другій половині гри. З такою перевагою хлопці з ДПЗ дещо збавили оберти, чим і скористався Ігор Білітюк, який скоротив рахунок у зустрічі та відновив її інтригу.

Та не довго раділи хлопці з Підложців. В кінці тайму Андрій Гапонюк знову збільшує рахунок у грі після футзального «удару пиром» і практично знімає всі питання на рахунок переможця зустрічі. До того ж команда має хорошу різницю м’ячів перед грою-відповіддю. Але це футзал,  тут може все перевернутись з ніг на голову, за що ми і любимо цей вид спорту.

Кращі гравці: Юрій Яковлев - Владислав Панькевич