Гра


2: 6

Удари по воротах:

11
:
15

Удари у рамку воріт:

6
:
10

Сейви:

4
:
4

Фоли:

5
:
5

Мищук Анатолій, Мельник Олег, Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л, Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою ігор плей-офф у Третій лізі стала зустріч між цікавим колективом з не менш цікавою назвою, - «Шігірюм», та срібним призером «регулярки» «Бус Маркетом». Номінальні господарі лише в останньому турі змогли оформити попадання у чільну вісімку, то ж всіма думками були настроєні на здобуття головного титулу дивізіону. Та протистояла їм дуже не проста команда, - «Бус Маркет», - срібний призер чемпіонату, яка теж правда оформила це звання у останньому турі в суперважкому протистоянні з хлопцями з «Хавеста». В грі «регулярки» перемогу здобули саме хлопці з «Шігірюму», то ж цей двобій  очікувався дуже цікавим та напруженим.

Початок зустрічі був за «бусмаркетівцями» Романом Дмоховським, Іваном Корчуком та Віталієм Палюхом, які скористались помилками у захисті опонента та змогли вивести свою команду вперед. Це привело до справжнього «ступору» у лавах «Шігірюму» і вони довго відходили від такого нокдауну. Але з плином ігрового часу хлопці у «чорних струях» дещо заспокоїлись і змогли провести декілька небезпечних атак біля воріт суперника, та вижати чогось матеріального команда так і не змогла.

Натомість червоно-чорні  змогли заробити небезпечний штрафний удар чим і скористався Володимир Крупнік, на що практично одразу відповів Сергій Шостак, так що на перерву команди пішли при відчутній перевазі «торговельників».

Не маючи що втрачати другу половину «шігірюмівці» розпочали з атак та пресингу, які правда ні до чого не привели. А час дуже швидко пролітав, граючи на руку футзалістам «Бус Маркету», які володіли відчутною «матеріальною перевагою». Команда вдало  «сушила» гру, збиваючи нанівець всі атакувальні потуги суперника, до того ж вдало контратакуючи, що вилилось у м’яч Тараса Борисюка.

Слабкою втіхою для «Шігірюму» став м’яч Ярослава Шморгуна, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки своєї команди.

Кращі гравці: Ярослав Шморгун - Іван Корчук