Гра


1: 7

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л, Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічались суперники, - які за підсумками Регулярного чемпіонату зайняли «полярні» позиції. «Олам Кесефф» став беззаперечним лідером та переможцем свого дивізіону, і був серйозно настроєний на здобуття ще й звання Абсолютного чемпіона Третьої ліги.

Друга «респектівська» команда лише за допомогою суперників в завершальному турі «заскочила в останній вагон» та все одно прагнула дати бій опоненту-фавориту цього двоматчевого протистояння. Тим більше, що у «регулярці» «поважні» змогли відібрати залікові бали у рівненських футзалістів, то ж команда знала що протиставити своїм більш іменитим конкурентам.

Як і личить фавориту зустрічі «Олам Кесефф» розпочав з позиції сили та пресингу, що вилилось у м’яч Павла Ліщука, та справжньої «заруби» на майданчику, яка скажу наперед протікала протягом всього поєдинку. Та не зважаючи на багато боротьби і небезпечних моментів глядачі побачили тільки ще один м’яч у першому таймі, автором якого став Тарлан Гаджиєв, якому вдався «сольний прохід».

Початок другої половини розпочався із запеклої боротьби та небезпечних моментів біля воріт як однієї, так і іншої з команд. «Респект – 2» почав грати з п’ятим, намагаючись скоротити рахунок, але як кажуть «попав у полон» після того як після однієї з помилок Андрію Гудзоватому вдалось поцілити у пусті ворота. Цей гольовий почин продовжили Сергій Левчук та Павло Ліщук і переможець зустрічі був вже практично відомий. Було питання тільки рахунку, яке дещо підкорегував «поважний» Сергій Воєвода та рівненчанин Андрій Гудзоватий, які обмінялись м’ячами, та кардинально нічого не поміняли в кінці зустрічі результат якої зафіксував впевнену перемогу «Олам Кесефф».

 Кращі гравці: Сергій Воєвода - Павло Ліщук