Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

 Це була остання гра першого двобою-чвертьфіналу за звання Абсолютного чемпіона АМФВ у Третій лізі. Зустрічались бронзовий призер «регулярки» СК «Горохів-Юніор» та дуже цікавий колектив з Демидівки. Під час чемпіонату команди показували досить змістовний футзал, хоча в деяких іграх були і провали, що завадило горохів чанам боротись за «скудетто», а гравцям «Стира» за «медальний п’єдестал». У грі між собою перемогу святкувала молодь з Горохова, хоча цю «вікторію» легкою назвати було аж ніяк неможливо.

Демидівчани почали набирати хід під час чемпіонату, то ж надіялись що «пік форми» наберуть саме у іграх у плей-офф.

Зустріч розпочали на високих швидкостях та «холодного душу» для «юніорів». Це вже на початку гри «стирівець» Вадим Сімухов зумів скористатись помилкою опонентів та відкрити рахунок у зустрічі.

Після забитого м’яча гра не заспокоїлась а набрала ще більших обертів. Команди створювали ще досить багато моментів біля воріт одна одної та «вікторії» яка б висвітлилась на табло довго не було. Розв’язався «кошик з м’ячами»   під кінець тайму, коли на останніх хвилинах вдалось забити гравцям з Демидівки Сергію Цимбалюку, Дмитру Королевичу та Назару Бондаруку, на що відповіли Юрій Семчук та Василь Годун, і на перерву команди пішли при перевазі «Стира» у два м’ячі.

Не маючи чого втрачати другу половину горохівчани розпочали з тотального пресингу та швидких атак, які закінчувались достатньою кількістю ударів по воротах, та в цей день «її Величність Фортуна» була не на стороні молоді з Горохова. Натомість гравці з Рівненщини в кінці гри змогли забити дуже важливий м’яч, створивши собі хороший «гольовий запас» перед другою грою.

Кращі гравці:  Дмитро Королевич - Юрій Семчук