Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Голоскоков С.




Про гру:

Вдала трансферна робота «Tatrafan Flexible», який в зимову паузу підписав досвідченого Олександра Шитова, попередній сезон провівшего в ЛФК «Любарт». Кращий гравець кількох поєдинків поспіль дозволив лучанам не тільки пробитися до сітки плей-офф, але й в першому ж поєдинку чвертьфінального двобою практично зняти питання щодо потрапляння до півфіналу. Сім «сухих» голів стали насправді неприємним сюрпризом для колківського колективу, де місцевими вихованцями опікується граючий тренер Олександр Сачковський. Проте на чергову зустріч команди вийшли серйозно налаштованими на боротьбу. Як мінімум бажання забити швидкий гол від «штурмовиків» випромінювалося з перших секунд. Тому великого дива не сталося коли Василь Горайчук забив за номінальних господарів – 1:0.

Після забитого голу події у матчі розгорталися значно веселіше, а передматчеві слова наставника Колківської команди Олександра Сачковського: «Хочете шоу?» в певній мірі виявилися пророцькими. Спочатку Василь Горайчук став співатором  голу лучан – 1:1. А за кілька миттєвостей Олександр Гудемчук дальнім ударом вивів «Tatrafan Flexible» вперед на один пункт. Далі своє гольове слово взяв «Штурм». Спочатку моторний Ілля Шандарук зрівняв рахунок, а трохи згодом Олександр Сачковський вивів Колки вперед -3:2. Завершення першого тайму вмістило в себе відразу кілька подій. Спочатку лучанин Олександр Гудемчук відновив рівновагу в рахунку та оформив дубль – 3:3, а граючий тренер чомусь буквально вирішив продовжувати шоу на майданчику, взявшись допомагати арбітрам у веденні гри, що в підсумку призвело до другого попередження та логічного вилучення.

По перерві господарі дограли залишок часу у меншості, а далі великими силами пішли у наступ. Гострих моментів біля воріт лучан вистачало, хоча з реалізацією все було так собі. «Tatrafan Flexible» шукав щастя в контратаках та намагався контролювати хід поєдинку, розуміючи, що за підсумком двох поєдинків (перший матч 7:0 на користь лучан) розбазарити перевагу практично не можливо. Але попри все «Штурм» намагався постійно атакувати і часто підключав до атак свого голкіпера. За п’ять хвилин до фінального свистка Назар Мельник забив за «червоно-чорних» та вивів одноклубників вперед 4:3.

Залишок ігрового часу пройшов в атакувальному стилі у співвідношенні 3:1 на користь господарів майданчика, котрим перевага у пропорції гольових дивідендів не дала. Більше того, вікторія не підкорилася «Штурму». На останніх секундах швидко розіграний корнер дозволив Олександру Шитову вийти на ударну позицію та вразити кут воріт опонентів. Бойова нічия 4:4 підтвердила футзальний фах бронзового призера Регулярної першості ФК «Штурм», але у півфіналі з міцним срібним призером «Вадрусом» гратиме луцький «Tatrafan Flexible».

Кращі гравці: Назар Мельник – Олександр Гудемчук