Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Голоскоков С.




Про гру:

Після доволі нудної першої половини стартового чвертьфінального поєдинку, коли на табло горіли нулі «Kroshu Lutsk» та «Атлетік» подарували глядачам справжній футзальний трилер, що завершився бойовим підсумком 3:3. В суботу зранку на вболівальників гідних суперників чекало гарантоване видовище. Прогнозована «заруба» на паркеті СК «Арена Спорт» розпочалася з епізоду, в якому через 24 секунди після стартового свистка арбітра команда німецького заводу вийшла вперед після швидкого голу Вікентія Голіщева.

«Атлетік» спробував організувати кілька небезпечних атак, але «волошкові» добряче «огризалися» і в швидкому випаді Вікентію Голіщеву вдалося оформити дубль – 2:0.

А в середині першого тайму 15-й номер «Kroshu Lutsk» Тарас Потоцький на дальній стійці не тільки переправив «селект» у сітку, але й зробив вагому заявку на потрапляння до півфіналу. 3:0 за таких умов вимусили «Атлетік» розкриватися, що призвело ще до кількох помилок в позиційному наступі. За кілька хвилин до перерви рахунок став 5:0. Разючі випади «волошкових» завершили Олег Бурець та випускник академії ФК «Шахтар» досвідчений у футболі та футзалі  Костянтин Вознюк - 5:0. Гра другим номером цілком влаштовувала «Kroshu Lutsk», котрий свідомо віддавав територію команді-тезці іспанського Більбао, що зберегло рахунок першої половини гри незмінним.
Після відпочинку на паркеті СК «Арена Спорт» хід подій кардинально не змінився. «Атлетік» великими силами йшов вперед, а лучани робили ставку на контр-атаки. Через 5 хвилин по перерві «селект» за звичним маршрутом відправився у праві для вболівальників на трибунах ворота. Гравець млинівської команди Олександр Томич розмочив рахунок. Проте успіх гостей в якійсь мірі заставив лучан активізуватися і Олег Бурець, а згодом Вадим Словік остаточно зробили «Kroshu Lutsk» учасником 1/2-ї фіналу Абсолютної першості – 7:1.

Відіграти гандикап в шість м’ячів «атлетікам» за останок часу було не реально, хоча колектив гостей вперто продовжував тиснути на суперника. «Крошівці» впевнено дочекалися фінального свистка та під оплески вболівальників пішли з майданчика у ролі учасників півфіналів. В луцьких футзалістів є цілих два тижні аби підготуватися до вирішального двобою з діючим чемпіоном Регулярної першості ФК «Арсенал», котрий представляє відразу три населених пункти: Ощів, Терешківці та Вільхівку.

Кращі гравці: Костянтин Вознюк – Олександр Томич