Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кунаков О.




Про гру:

Перемога з рахунком 6:2 у першій зустрічі серії дозволяла гравцям «Камаз-Агро» провести матч-відповідь без зайвого нервування. Проте, «Гранітбудексклюзив» був налаштований дати справжній чоловічий бій і легкої прогулянки у фаворитів цієї пари не вийшло. Номінальні гості з перших секунд заволоділи ініціативою та повели наступ на ворота суперників. «Камазівцям» було явно незвично і некомфортно грати другим номером, але вдіяти вони нічого не могли, «біло-сині» діяли натхненно і самовіддано. Гол у ворота господарів назрівав, але впевнена гра Івана Левчука в рамці та поспіх гостей у завершальній стадії атак завадили стерти нулі з табло ще в першому таймі.

Те, що не склалося у першій половині гри, вийшло у другій. Успіх приніс розіграш штрафного на 15-й хвилині. Гравці в стінці господарів у момент удару трохи розійшлися і Роман Гузар поцілив точнісінько в цю шпарину. Та вів у рахунку «Гранітбудексклюзив» недовго. Минула лише хвилина і Руслан Дорощук ударом з гострого кута та завдяки несподіваному рикошету відновлює статус-кво. Гості продовжують насідати на ворота «камазівців», але наприкінці зустрічі пропускають швидку контратаку, Павло Старушкевич вибігає сам на сам з голкіпером і реалізовує цю нагоду. «Біло-сині» кидаються на останній штурм і Сергій Прик протягом хвилини встигає оформити дубль. «Гранітбудексклюзив» вириває таки перемогу, але за сумою двох матчів поступається «Камазу-Агро».

Отож, «камазівці» у півфіналі поміряються силами з луцьким ФК «Трейдерс», а «Гранітбудексклюзив» на мажорній ноті завершує виступи у турнірі.

Кращі гравці: Андрій Літвінцов – Сергій Прик