Гра


31: 12

Хронометрист / Делегат:

Жовнірук Д./Кунаков О.




Про гру:

У Першій лізі після стартових чвертьфінальних поєдинків склалася парадоксальна ситуація – з команд топ-4 лише «Дім фасадів» зумів звести свій матч у нічию 1:1, решта мінімально поступилася суперникам. Тим цікавіша боротьба очікувалась у матчах-відповідях. Зустріч розпочалася за прогнозованим сценарієм. «Олімп» сконцентрувався на захисті, при першій ліпшій нагоді турбуючи номінальних господарів контратаками. «Дім фасадів» багато володів м’ячем подовгу розігруючи хитрі комбінації, але на наблизитись до воріт суперника на відстань невідпорного удару ніяк не виходило. Тоді господарі, кожен з яких володіє гарно поставленим ударом почали обстрілювати володіння Андрія Концевича з далекої відстані, але теж безрезультатно – більшість їх виявилася заблокована захисниками або прийшлася у «молоко». Пристрілятися вдалося лише ближче до перерви, але «олімпійців» двічі виручила поперечка.

Друга половина гри мало відрізнялася від першої, гравці «Дому фасадів» так само кружляли з м’ячем навколо карного майданчика гостей, а на табло світилися нулі. Поступово «олімпійцям» вдалося приспати пильність суперників і провести дуже небезпечну контратаку, Роман Костюкевич виходив сам на сам з голкіпером, але трохи не вистачило швидкості і Антон Качина встиг догнати Романа і «завалити» перед самим карним майданчиком ціною «гірчичника» ліквідувавши небезпеку. Але момент не завершився, Петро Назарук потужним ударом зі штрафного поцілив у стійку, у колотнечі біля воріт хтось з гостей завдав ще одного удару, але каркас знову виручив «Дім фасадів». За п’ять хвилин до завершення зустрічі наполегливість господарів таки була винагороджена – після розіграшу кутового Артур Яручик поцілив у шпарину між двома гравцями гостей, що намагалися заблокувати удар і Андрій Концевич не встиг зреагувати. «Олімпу» довелося йти вперед великими силами, а за 3 хвилини до завершення зустрічі підключити до атак п’ятого польового гравця. І на останній хвилині гостям вдалося зрівняти рахунок – Петро Назарук потужним пострілом «зриває павутиння» з правої дев’ятки воріт господарів. Знову нічия 1:1 і долю путівки до півфіналу довелося вирішувати за допомогою футзальної лотереї.

Гравці «Дому фасадів» реалізували всі три спроби, а от потужний удар «олімпійця» Петра Назарука влучив у голкіпера і став роковим для його команди.

Таким чином, «Дім фасадів» проходить до півфіналу, де зустрінеться з колективом «Вотранс-2 Прип’ять», а «Олімп» продемонструвавши класну гру та незламну волю до перемоги залишає турнір.

Кращі гравці: Артур Яручик – Петро Назарук