Гра


7: 0

Удари по воротах:

23
:
10

Удари у рамку воріт:

12
:
3

Сейви:

3
:
5

Фоли:

9
:
9

Дмитрук Богдан, Хомич Анатолій, Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

 Минулими вихідними «князі» розібрали «пекарів» (3:0) та фактично гарантували собі вихід у півфінал. Сьогодні у їхній склад повернувся капітан Влад Козачок, але вибули травмований Сергій Піддубний, хворий Андрій Чуднов та дискваліфікований через перебір жовтих карток Владислав Сизик. Через погане самопочуття не було й головного тренера Назара Бугайчука.

Разом із цим, хоча «хрестоносці» й відчували кадрові проблеми, хтозна за рахунок чого червоно-жовті планували «апсетнути» грізного суперника.

З дебютних секунд «князі» одразу пішли вперед та завдяки швидким флангам і технічного контролю у центрі створили кілька небезпечних моментів. Як наслідок, доволі рано з-під захисника забив Сергій Вишневський.

В наступні хвилини «Теремно» залишилося у меншості. Підвів команду Владислав Гаврилюк. Спершу він отримав зайву жовту за недотримання дистанції, а в одному із наступних моментів вдарив гравця «Любарта» ззаду по ногам та цілком справедливо покинув площадку.

Відповідно до правил, номінальні гості повинні були грати уп’ятьох упродовж двох хвилин або ж до пропущеного м’яча. Коли вже здавалося, що «лицарі» не зможуть скористатися чисельною перевагою, Євген Заїченко, вискочивши на рандеву з Дмитром Притулюком, майстерно розібрався з досвідченим голкіпером.

Гра продовжилася і ще в першому таймі було зафіксовано результат дебютного протистояння. За 20 секунд до напівфінального свистка, Володимир Баденчук успішно підключився на правому фланзі та перекреслив найбільш сміливі надії прихильників запашного хліба, засвітивши на табло 3:0.

В другій половині змогу проявити себе отримали чимало молодих гравців «Любарта». Максимально цією нагодою скористався новачок Богдан Мізюк, який на 22 хвилині записав у свій актив добротний дебютний гол за команду.

Зовсім скоро Володимир Баденчук зробив рахунок 5:0, а Козачок з десятиметрової позначки не залишив Дмитру Притулюку шансів на сейв.

Наостанок «Любарт» вирішив попрактикувати гру з п‘ятим польовим і забив всьоме. Дублем відзначився Вишневський.

У підсумку – 10:0 за сумою двох матчів. Абсолютно домінантна перемога князівської команди виводить їх на нововолинське «ТТІ». Чемпіон минулорічної вищої ліги спробує створити сенсацію та не пустити підопічних Дмитра Пасічника у фінал Суперліги.

В іншій парі у пекельному дербі зійдуться колективи, якими опікується Віктор Ревко, – «Надія» та МФК «Хорів». Зелені змогли вистояти перед потужним натиском Ковеля та зберегти необхідний для себе результат. А біло-сині спокійно обіграли вже абсолютно не вмотивований «ЛСТМ».

Кращі гравці: Володимир Баденчук – Михайло Байбула