Гра


4: 0

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

Після надзвичайно важкого та емоційного дебютного матчу, «ЛСТМ» не залишалися нічого, окрім надії на диво.

Програвши 2:7 минулими вихідними, підопічні Ігоря Чорнухи вийшли дати заключний бій майстрам із МФК «Хорів». Але цього разу бою не вийшло.

Якщо перше протистояння розпочалося з пекельних «температур» на паркеті, то друге стартувало значно спокійніше. Гнів «будівельників» десь вивітрився і вони більше не намагалися фізичною силою ліквідувати суперника. Своєю чергою і «матрасники» не поспішали форсувати події. Навіщо, коли можна спокійно досягнути необхідного результату.  Власне, перший гол у матчі забили саме підопічні Віктора Ревка – традиційна футзальна комбінація завершилася вдалим замиканням Назарія Даніва.

Щоправда, більше результативних моментів у першому таймі вболівальники не побачили. Як і особливої гостроти.

У другій половині обидва колективи, таке враження, взагалі перехотіли грати у футзал та нудно ганяли круглястого паркетом, банально вбиваючи час.

Так, вболівальники ще побачили голи Василя Блащука, Даніва та Станіслава Паньківа, а також червону картку Ігоря Махнюка. Проте протистояння так і завершилося – без інтриги та боротьби.

У підсумку - 11:2 за сумою двох поєдинків на користь МФК «Хорів». У півфіналі вони зустрінуться зі своїми заклятими друзями з «Надії», які у непростому протистоянні мінімально здолали Ковель.

Кращі гравці: Назарій Данів – Роман Філь