Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Пилипчук Р.




Про гру:

Два тижні тому ковельські  футзалісти чудовою перемогою відібрали медалі регулярного чемпіонату у титулованої «Надії». Разом із цим, опустивши хорівчан на шосте місце, вони отримали  дуже грізного суперника  у першому раунд стадії плей-офф.

Минулими вихідними підопічні Віктора Ревка взяли реванш, обігравши команду Романа Бірука з рахунком 4:1. А у суботу, 27 лютого, обидва колективи знову вийшли на паркет, аби визначити, хто ж таки продовжить змагання у півфіналі.

Вже на другій хвилині ковельчанам дуже не пощастило: Віталій Кашуба сфолив на Володимирі Бобилєву в штрафній, а Віктор Чудля  впевнено реалізував пенальті.

Другий гол теж забила «Надія». Захистившись від масованої атаки, зелені пішли у швидкий відрив, в якому Чудля красиво перекинув голкіпера. Інтрига не вмерла, оскільки Ковель одразу скоротив відставання стараннями досвідченого Віталія Романчука.

Проте, аби перевести протистояння хоча б у післяматчеву серію пенальті, «Вокару» потрібно було забити ще чотири рази, не пропустивши при цьому жодного. В першому таймі наблизитися до важкодоступної цілі хоча б ще на крок вони не змогли.

Дертися на цю надскладну вершину ковельчани продовжили у другій половині, з перших же хвилин влаштувавши хіт-парад небезпечних моментів. Не зважаючи на старання червоно-чорних, м‘яч вперто не хотів залітати у ворота досвідченого Ігоря Пунди.

Вокарівці продовжували насідати та випустили п‘ятого польового. На 24 хвилині тиск приніс результат і вони відновили паритет автоголом Віктора Чудлі.

Ще один гол представники міста залізничників вимучили за хвилину до кінця. Чергова затяжна комбінація завершилася дублем Романчука. Часу залишалося дуже мало, а забити потрібно було ще двічі. За 30 секунд до фінального свистка це вдалося Олександру Портянку. Підопічні Романа Бірука намагалися перевести протистояння у серію пенальті, але часу залишилося нікчемно мало.

Як наслідок, вдруге поспіль у півфіналі Суперліги зійдуться два колективи Віктора Ревка – МФК «Хорів» та «Надія». В іншій парі – «Любарт» та «ТТІ».

Кращі гравці: Віталій Романчук – Віктор Чудля