Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались колективи, які в цьому сезоні демонстрували гру з «перепадними» результатами у різних змаганнях. Якщо у «регулярці» «Стир» грав не зовсім вдало, зайнявши шосте місце, чого не скажеш про «юніорів», які здобули медалі з бронзи, то у Кубку справи у демидівців складались більш вдало і команда вже дійшла до півфіналу Кубку Прогресу.

Колективи в цьому сезоні зустрічались вже двічі, де перемогу у Регулярному чемпіонаті святкувала молодь з Горохова, натомість у першій грі «абсолютки» демидівці впевнено «розібрали» свого опонента створивши досить непоганий гандикап у три м’ячі перед сьогоднішньою зустріччю і були настроєні не втратити його,  щоб продовжити в подальшому «переможний шлях» на здобуття головного трофею у Третій лізі.

Не встигла годинникова стрілка зробити і оберту, а «стирівці» повели у рахунку. Це Дмитро Королевич зумів влучно пробити по воротах суперника та збільшити перевагу в цьому двоматчевому протистоянні. Такий нокдаун привів до того, що горохівчани ще декілька хвилин приходили до тями, дозволивши супернику створити пару-трійку небезпечних моментів біля своїх воріт, які правда нічим не закінчились.

В середині тайму трохи розігравшись «юніори» почали грати більш цікаво, що вилилось у м’яч Романа Калитки і на перерву команди пішли з нічийним результатом.

Початок другої половини був за молоддю та Юрієм Семчуком, який вивів свою команду вперед та дав надію на позитивний результат у цій стадії плей-офф.

Та як не старались гравці «Юніора» вирвати перемогу, їм це не вдалось, так як за справу взявся рівненчанин Вадим Сімухов, який своїм дублем «похоронив» всі сподівання молодих дарувань на прохід у півфінал розіграшу за звання Абсолютного чемпіона АМФВ у Третій лізі. «Стир» крокує далі, а горохів чани закінчують офіційний сезон. Всі їх перемоги ще попереду!!!

 Кращі гравці: Василь Годун  - Вадим Сімухов