Гра


8: 3

Удари по воротах:

35
:
20

Удари у рамку воріт:

19
:
9

Сейви:

6
:
11

Фоли:

2
:
5

Леончук Олександр, Дмитрук Богдан, Хомич Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Перша гра між сьогоднішніми суперниками закінчилась впевненою перемогою «торговельників» з рахунком 6:2, то ж команда знаходилась у хорошому настрої перед грою-відповіддю і чудовим шансом на проходження свого «переможного шляху» за звання Абсолютного чемпіона АМФВ у Третій лізі.

«Шігірюм» у цьому році проводить «морський сезон». Команду «штормить», і вона могла видати як і чудові зустрічі, так і відверто провалити матчі.

Результат першого поєдинку змушував «шігірюмівців» йти вперед забивати, щоб мати хоч якісь шанси на продовження офіційного сезону, то ж команда з перших хвилин кинулась в атаку та намагалась першою відкрити відлік забитим м’ячам. Та «бусмаркетівцям» вдалось збити атакувальний порив номінальних гостей та перевести зустріч у вигідну їм зі стратегічного боку більш спокійну та комбінаційну гру.

В середині тайму гравець «Шігірюму» Вадим Шостак зіграв дуже небезпечно, за що отримав червону картку і червоно-чорний Віталій Палюх скористався цим сповна, вивівши свій колектив вперед, на що правда практично одразу відповів Тарас Попко, зрівнявши рахунок у зустрічі.

Все ж кінець тайму був за фаворитом цього двоматчевого протистояння – «Бус Маркетом» гравці якого Іван Корчук та Василь Бецко зуміли вивести свою команду вперед.

Початок другої половини не робив честі гравцям «Шігірюму», які з перших секунд кинулись грати дуже грубо та отримали декілька жовтих карток, одна з яких перетворилась у червону, яку і зміг використати Іван Корчук, зробивши  результат гри практично вирішеним.

Слабкою втіхою для чорно-білих став дубль Тараса Попка, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки своєї команди та зробив себе кращим гравцем цієї зустрічі.

Отже закономірна перемога команди Руслана Корпоша, яка виводить колектив у півфінал поєдинків за звання Абсолютного чемпіона АМФВ у Третій лізі.

 Кращі гравці: Іван Корчук - Тарас Попко