Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./ Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались суперники які відіграли дуже цікаву першу гру у плей-офф. Ця зустріч закінчилась з мінімальною перевагою «християн» в один м’яч, то ж другий поєдинок між опонентами очікувався цікавим та напруженим. В Регулярному чемпіонаті перемогу здобули «олімпійці», натомість у Кубку АМФВ «фіміамівці» зуміли вибити суперника з розіграшу. Так що між цими командами ігри проходять з поперемінним успіхом та в грі завжди є інтрига, яку глядачі очікували побачити і у цьому поєдинку.

Гра розпочалась обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись довести «до вірного»  кожну із свої атак, так як ціна кожної помилки була дуже високою.

В середині тайму суперники дещо «розкочегарились» і почали створювати небезпечні моменти біля воріт одна одної , та головного -  забитих м’ячів все не було та не було. Так і закінчилась перша половина гри, підсумком якої стали сиротливі нулі на табло і надія на більш результативний футзал у другому таймі.

Нічого не помінялось і у грі і на початку другої половини, - максимальна кількість боротьби всередині майданчика для того щоб зменшити навантаження на оборону з кожної команд. Це продовжувалось до сімнадцятої хвилини, допоки «фіміамівцю» Андрію Вашкевичу не вдався влучний постріл і його команда повела у рахунку.

Такий перебіг, а особливо результат гри, не входив у плани «олімпійців» і вони великими силами кинулись відіграватись та змогли таки м’ячем Дмитра Герасимчука зрівняти рахунок відновивши інтригу цього двоматчевого протистояння. Та по іншому думав гравець «Фіміаму» Іван Вдовенко забивши під кінець гри суперважливий м’яч, який практично похоронив всі сподівання «Олімпії» на позитивний результат після двох ігор.

На останніх хвилинах зустрічі відбулись вилучення в обох командах, що зовсім їм не притаманне, так як вони завжди були  досить коректними колективами, та це не вплинуло на переможний для «християн» кінцевий хід протистояння.

 Кращі гравці: Дмитро Герасимчук - Іван Вдовиченко