Гра


1: 6

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Корпош Р.




Про гру:

Досить цікаве протистояння Першої ліги. Ще у далекі часи, коли обидві команди грали у Другій лізі сезону 2018/2019 у півфіналі Кубку Прогресу перемогу здобули ще тоді «Забіяка». У рамках фінального протистояння за звання Абсолютного Чемпіона Другої ліги у триматчевому триллері верх здобули ковбасники – 1:5, 1:0 та 3:0. Минулого року вже у рамках Плей-офф Першої ліги саме «Надія-2» вибила кумів 7:2 та 3:1 на стадії ¼ фіналу.

У Регулярному сезоні цього року куми розтрощили суперника 7:1. А от перший матч чвертьфіналу підопічні Віктора Ревка зібралися, налаштувалися і перемогли 4:3.

Цей матч був в очікування цікавого  протистояння – з перших секунд відчувалося напруга на майданчику. Чудову нагоду відкрити рахунок змарнував Олександр Блажиєвський – перекидаючи голкіпера не влучив у ворота, хоча м’яч більше тримався у ногах сірих. Найбільше роботи було у голкіпера зелених Олександра Рюміна – у карколомних піруетах він тримав свої ворота на замку. Свій другий шанс Олександр Блажиєвський не змарнував – чітко реалізував штрафний удар – 1:0. Однак вже у наступній атаці Володимир Робачук замкнув хорошу передачу партнерів – 1:1. Вдалий перехват вдався Юрію Савчишину і точним низовим ударом він вивів свою команду уперед – 1:2. Тайм-аут кумів трішки «завів» – хлопці заграли активніше, проте бодай зрівняти рахунок до перерви, не вийшло…

Після відпочинку картина на майданчику не змінилася – «Надія-2» виглядала гостріше. Відчувалася нестача ще одного таранного Блажиєвського… На 15-й хвилині Віталію Татарінцеву вдався чудовий дальній постріл метрів з 13-ти – чітко під поперечину без шансів для голкіпера – 1:3. Свої миттєвості на майданчику отримав і найстарший гравець сезону 2020/2021 Іван Кривий – у свої 59 він вишкріб м’яч у суперника та пробив, на жаль у ворота не влучив… Згодом Володимир Робачук замкнув простріл на дальній стійці після розіграшу корнеру – 1:4. Стало зрозуміло, що цього вікенду «Кум і Ко» завершить виступи у сезоні…

На останній хвилині матчу Дядько Іван знову мав можливість відзначитися, проте Сергій Подопригора був проти. Натомість Віталій Татарінцев та Юрій Савчишин дооформили по дублю – 1:6 і у півфінал крокує «Надія-2».

До речі, саме хорівська команда цього сезону не пустила кумів і у півфінал Кубку АМФВ – перемога 3:1. Як бачимо ці команди люблять грати один проти одного і у кожної є свої переможні сезони – цей сезон однозначно за гравцями Віктора Ревка.

Кращі гравці: Олександр Блажиєвський – Юрій Савчишин