Гра


0: 6

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Корпош Р.




Про гру:

Доволі несподівано ці два колективи з’явилися у Першій лізі – алкогольні оптовики заслужено виграли минулого року Регулярний чемпіонат Другої ліги, проте провалили Плей-офф, але балів для переходу таки вистачило. Підопічні ж Івана Токарчука зробили своєрідний ребрендинг «Прип’яті» з Любешова та «Вотрансу-2» і цього року виступають, як однорідний «Вотранс-2 Прип’ять». У стартовому матчі Регулярки «Akcent» не помітив суперника – 3:0. Варто зауважити, що ще минулого року у рамках Кубку Прогресу «Akcent» також святкував перемогу над гравцями з Любешова – 4:1. А перша гра ¼ Плей-офф уже цього року була за червоними – 2:1 перемога «Вотранс-2 Прип’ять».

Гра розпочалася нервово та гостро з обох боків, можливо тому, що червоні грали проти «червоних», хоч і в зелених манішках... М’яч ганяв по майданчику і міг залетіти в обидві сторони, проте затріпотів у сітці саме «Акценту». Микола Михалик чітко розібрався у ситуації та вдало реалізував штрафний удар – 0:1. За кілька атак Олександр Крисько вдало пройшов по флангу та потужно пробив під поперечину – 0:2, Уманець Юрій не встиг зреагувати. Ще за мить рахунок став взагалі невтішним для гравців Олександра Антонюка – Олег Шерейко проскочив по флангу та пробив повз кіпера – 0:3.

Після перерви гравцям «Акценту» вже не було чого втрачати і за відсутності свого тренера (мабуть пересіклися матчі  із ветеранськими змаганнями), вони спробували рятувати матч із п’ятим польовим тож до салатових манішок додалася ще й помаранчева... Володимир Третяк в одній з атак перевірив на міцність поперечину любешівців… але хороший момент завершився взяттям саме його воріт – Сергій Литвинчук зумів поцілити у порожні ворота – 0:4. Під кінець матчу у команди в манішках ну нічого путнього в атаці не виходило, мало того Володимир Крисько двічі зумів випередити суперника та також записати своє прізвище до протоколу – 0:6.

Далі крокує армада Івана Токарчука, де у півфіналі їх уже чекав МФК «Дім фасадів»…

Кращі гравці: Володимир Третяк – Олександр Крисько