Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Корпош Р.




Про гру:

Доволі вдало грає дружина Анатолія Мищука проти гравців Віктора Абрамчука у цьому сезоні – у рамках восьмого туру Вищої ліги «Торпедо» здобуло перемогу 6:1, у першому чвертьфінальному матчі – 7:3. Доволі цікавим очікувалося і протистояння двох претендентів на Кращого Голеадора Вищої ліги – Венського Богдана (ФК «Волинська приватна автошкола») та Ігоря Шевельова (Торпедо): перший лише у останньому матчі сезону зумів наколотити 11 голів знекровленому «Мідасу», другий же у кожному своєму поєдинку змушував голкіперів виймати шкіряного з сітки. У минулому матчі саме дубль Ігоря і вивів його на першу позицію в рейтингу – 17 голів проти 16-ти.

 

Коротка лава запасних Волинської приватної автошколи свідчила, що синьо-білим цього матчу буде дуже важко. Торпедівці після переможного першого матчу явно відчували перевагу над суперником та почувалися на майданчику розкуто. Проте і колишні «рятівники» спробували нав’язати супернику свою гру – декілька вдалих атак та серія ударів змусили трохи понервувати Романа Братчика у рамці. Доволі довго ніхто із гравців не міг відкрити лік голам у цьому матчі, запорукою «сухих» воріт були той же Роман Братчик у «Торпедо» та Олександр Луць у ФК «Волинська приватна автошкола». Однак на 13-й хвилині Дмитро Мельниченко вдало зіграв на випередження, поборовся, красиво розібрався з захисником та точно пробив у нижній кут – 1:0.

Після перерви, розслабленість біло-чорних та впевнена грав голкіпера синіх, до пори до часу на майданчику дозволяла спостерігати таку собі інертну активність обох команд. Проте на 22-й та 23-й хвилинах «автошколярі» Антон Березовський та Олександр Якимчук дальніми пострілами перевернули хід поєдинку на свою користь – 1:2. На 26-й хвилині рятівники стали на крок ближче до свого порятунку – Богдан Венський поцілив у нижній кут суперника – 1:3. До рятівного рахунку лишилося всього два голи. Проте фортуна цього вечора була не на їхньому боці. Разом із фінальною сиреною Ігор Шевельов таки відзначився у матчі та застовбив за собою першу сходинку у рейтингу бомбардирів Вищої ліги. Незважаючи на поразку команда Анатолія Мищука крокує далі та відправляється на трибуни переглядати потенційного суперника…

Кращі гравці: Ігор Шевельов – Олександр Луць