Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Корпош Р.




Про гру:

Бронзовий призер Регулярного чемпіонату Волині у Вищій лізі сезону 2020/2021 солідно підготувався до матчу-відповіді чвертьфіналу Плей-офф – у соцмережах розвернули рекламну кампанію матчу та організували автобус для уболівальників із Олики. Взагалі оличани молодці у плані організації навколо матчевих перфомансів…

Варто нагадати, що у минулому сезоні у Вишці ці команди також зустрічалися – тоді ще ФК «Любарт-2» не зміг нічого протиставити ФК «Олиці» – 0:3. Цього року у рамках Регулярки була зафіксована перемога малинових 4:1, як і у першому матчі Плей-офф – 3:1.

Матч розпочався із розвідки, проте уже на шостій хвилині Тимофій Денисюк відкрив рахунок у матчі, однак Денис Рудик швидко вирівняв цифри на табло – 1:1. Згодом Олександр Лисенко вдало підкараулив відскік після удару та зіграв на добиванні – 1:2. Уже на закінчення тайму вдало та швидко «Атлетік» розіграв: простий, здавалося, аут – Тимофій Денисюк оформлює дубль у матчі – 2:2 на перерву.

Після відпочинку обидві команди продовжували бомбардувати атаками один одного. До пори до часу рахунок у матчі був незмінний, хоча і моментів вистачало та і безстрашний Сергій Чернявський продовжував захищати ворота незважаючи на травму. Однак на 23-й хвилині «Атлетіку» вдалася класна контратака і трійка малинових викотилася на ворота, де після перепасів гол забив Олег Шахраюк. А за хвилину Ігор Неділько, нівелювавши небезпеку біля власних воріт, відзначився у чужі через весь майданчик – 4:2. За три хвилини до завершення матчу Денис Рудик оформив дубль – чітко влучивши у дев’ятку воріт – 4:3. Градус матчу підростав і на 27 хвилині у «Енергопрофу» з’явився шанс зрівняти рахунок у матчі – проте Артем Назарчук не зумів переграти Неділька з 10-метрової позначки. Ще один десятиметровий взявся виконувати Денис Рудик – і він також програв свою дуель Ігорю…

Солідна підтримка з Олики допомогла гравцям забезпечити прохід у півфінал плей-офф. Дружна команда Олега Шахраюка пішла спостерігати на трибунах за потенційним суперником із пари «Агромат» - ФК «Топільно».

Кращі гравці: Ігор Неділько – Денис Рудик