Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Кунаков О.




Про гру:

Суперники не так давно зустрічалися у рамках регулярного чемпіонату і тоді збірна медиків святкувала перемогу з рахунком 5:2. Тепер колективи зійшлися за крок до фіналу плей-офф. Поєдинок припав на Міжнародний жіночий день і цей факт спричинив суттєвий вплив на перебіг подій на майданчику істотно прорідивши склад «ВолиньФАМу» та залишивши лікарів практично без замін. За таких нерівних стартових умов у номінальних господарів практично не лишалося варіантів, як грати від оборони, сподіваючись пропустити якомога менше і мати можливість виправити ситуацію у матчі-відповіді. Розуміючи скрутне становище суперників, гравці «Волинь Угринів» одразу після стартового свистка активно пішли у наступ і доволі швидко відкрили рахунок – Олег Кривенький відзначився після розіграшу кутового. Гості продовжили у тому ж дусі, але розвинути успіх не вдалося. Захист медиків на чолі з досвідченим Назаром Орлом вперто тримався, «через не можу» встигаючи за прудкими угринівцями, Віталій Остапук крутився на всі боки відбиваючи удар за ударом, а коли вже й він був безсилий врятувати свою команду на допомогу приходив каркас воріт. Ближче до середини тайму «ВолиньФАМу» вдалося дещо вирівняти гру і одразу зрівнявся й рахунок – Аркадій Ткачук потужно пробив після розіграшу кутового і Олександр Марчук не встиг зреагувати належним чином.

По перерві стало помітно, що господарі вже добряче втомилися і «Волинь Угринів» з подвоєною енергією напосів на їх ворота. І доволі швидко знову повів у рахунку. Спочатку Олександр Бранюк забив гол-красень, потужним пострілом поціливши у самісіньку дев’ятку, а за хвилину Юрій Бабеляс переправив у сітку націлений простріл партнера. «ВолиньФАМ» відповів кількома небезпечними контрвипадами і один з них завершився взяттям воріт – Олег Зімич вдало підставив голову під потужний удар-простріл Назара Орла і розвів м’яч і голкіпера по різних кутах. Пішла відкрита гра з безліччю небезпечних моментів, але воротарі працювали вправно, тому голами завершились лише 3 епізоди. Віталій Мельничук оформив дубль за «Волинь Угринів», а в медиків відзначився Володимир Тачинський.

Таким чином, перша зустріч принесла перемогу угринівцям, але рахунок 5:3 залишає «ВолиньФАМу» шанси виправити ситуацію. Звісно, за наявності «кворуму».

Кращі гравці: Назар Орел – Віталій Мельничук