Гра


Півфінал

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
4: 5

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Кунаков О.




Про гру:

 «Вотранс» є традиційно дуже незручним суперником для обох хорівських колективів. Ось і цього року в стартовому турі регулярного чемпіонату «транспортники» завдати поразки МФК «Хорів» з рахунком 4:1, а потім ще й розгромили «Надію» 10:4. Тому номінальні гості підійшли до зустрічі з усією відповідальністю і намагалися діяти в атаці без зайвого ризику, щоб не наразитися на контратаку «червоно-синіх». Вочевидь цього було замало, господарі організовано захищалися, Роман Перлов діяв звично надійно і ефектно, а попереду постійно намагався зачепитися за м’яч небезпечний Артем Федецький. Хорівцям необхідно було зіграти нестандартно і саме це й зробив Назарій Данів, в одній з атак він не став шукати продовження через пас, до чого суперники вже звикли, а потужно пробив «крізь» захисника «Вотранса» і Роман Перлов не встиг зреагувати на несподіваний удар. Господарі не стали зволікати, додали в активності й пішли вперед більшими силами. І перед перервою їм вдалося провести швидку атаку, яку чітко завершив Артем Федецький.

Початок другої половини був за «Вотрансом». Ще одна стрімка атака, своєчасний класний пас від Артема Федецького і Богдан Скоцький виводить господарів вперед. Минула лише хвилина, чергова комбінація «транспортників» завершується гострим прострілом і Назарій Данів зрізає м’яч у власні ворота. МФК «Хорів» одразу переходить до гри у п’ять польових гравців і це виявляється тим самим ключиком до воріт господарів, який хорівці не могли підібрати протягом усього першого тайму. «Вотранс» захищався проти п’ятьох суперників надто авантюрно, часто високо «викидаючись» усією командою і лишаючи голкіпера напризволяще. Протягом усього двох хвилин гостям вдалося відігратися, забивши два дуже схожих гола – «транспортників» виманювали до центральної лінії і в результаті один захисник лишався проти двох хорівців. Слідував чіткий розіграш і Василь Блащук забивав гол з близької відстані. Знайшовши слабке місце гості продовжували грати вп’ятьох і за 3 хвилини до завершення гри вийшли вперед – Василь Блащук оформив хет-трик. Прийшла черга господарів знімати воротаря, але цей елемент гри ще не доведений в них до досконалості, перша ж помилка стала фатальною. І хоча на останній хвилині Артем Федецький потужним ударом під поперечку скоротив відставання до мінімуму, врятувати гру «транспортникам» вже не вистачило часу.

Отож, у фіналі Кубку Волині МФК «Хорів» протистоятимуть земляки з «Надії». Тому можна привітати Віктора Ревка, одна з задач на сезон точно виконана, Кубок так чи інакше їде до Хоріва.

Кращі гравці: Богдан Скоцький – Василь Блащук