Гра


Півфінал

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
3: 5

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Кунаков О.




Про гру:

Після завершення регулярної частини сезону було чути багато розмов про завершення домінування «Надії», мовляв хорівці «вже не ті» і лише 6-е місце за підсумками регулярки відповідає їх реальному стану на сьогодні. Можливо гравців «Надії» дійсно не вистачає на весь чемпіонат, але зібратися на одну конкретну гру вони цілком спроможні. Це вже випробував на собі ковельський «Вокар», поступившись хорівцям у чвертьфіналі плей-офф. А в звітному поєдинку «зеленим» вдалося завдати першої поразки у сезоні потужному «Любарту». Хоча розпочиналося для лучан усе доволі непогано, вже на 2-й хвилині Сергій Піддубний після розіграшу штрафного змусив капітулювати Миколу Радька, який зайняв місце у рамці за відсутності Ігора Пунди. Проте, кидалося в очі, що господарі вийшли на майданчик якісь не зібрані, не налаштовані належним чином на гру. В їх діях було надто багато технічного браку і непорозуміння між партнерами в простих ситуаціях, що дуже незвично було спостерігати у виконанні гравців такого рівня. Одна з таких помилок і дозволила хорівцям відігратися – «Любарт» під час тривалої комбінації другий раз задіяв воротаря і Віталій Патуляк потужним ударом завершив розіграш вільного з лінії карного майданчика. Щоправда, гості майже одразу люб’язно відповіли помилкою у власному виконанні і Дмитро Романюк вискочивши сам на сам впевнено реалізував нагоду. Але надалі гра проходила вже за сценарієм «Надії». Щільна опіка гравців суперника на власній половині майданчика зводила нанівець усі намагання лучан за допомогою короткого паса наблизитись на відстань вбивчого удару. Натомість контрвипади гостей були вкрай небезпечними і незадовго до завершення першого тайму Віталій Патуляк продерся до воріт «Любарта» та пробив повз Дениса Лавренчука. А перед самою перервою Володимир Бобилєв «продавив» Сергія Піддубного і потужно вистрілив під дальню стійку вивівши свою команду вперед.

Господарі дещо розгубилися. Командна гра так і не клеїлася, хорівці захищалися грамотно й організовано, до того ж постійно турбували лучан гострими контратаками. На початку тайму «Надія» змарнувала дві стовідсоткові нагоди збільшити свою перевагу – спочатку Віктор Чудля влучив у стійку, а у наступному епізоді відмінно зіграв Василь Семенюк. Не забили два рази – забили на третій. Микола Радько підключившись до атаки підправив у рамку удар партнера по команді. Час спливав, а «Любарту» ніяк не вдавалося перехопити ініціативу. Лише випустивши п’ятого польового гравця, лучанам вдалося «закрити» суперника на їх половині майданчика, але вивести когось на хорошу позицію для удару ніяк не вдавалося. Лише на останній хвилині командам вдалося обмінятися голами, що не змінило загального підсумку зустрічі.

«Надія» перемагає з рахунком 5:3 і таким чином забезпечує кубку Волині на цей рік прописку у Локачинському районі, оскільки у фіналі їм протистоятимуть земляки з МФК «Хорів».

Кращі гравці: Дмитро Романюк – Віталій Патуляк