Гра


5: 3

Удари по воротах:

20
:
22

Удари у рамку воріт:

12
:
12

Сейви:

9
:
7

Фоли:

5
:
8

Журибіда Володимир, Хомич Анатолій, Дмитрук Богдан




Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./ Голоскоков С.




Про гру:

На першу півфінальну гру друголігових колективів, котрі мріють про титул Абсолютного чемпіона області «Kroshu Lutsk» та ФК «Арсенал» вийшли в гарному настрої. Господарі впевнено розібралися у матчі-відповіді з «Атлетіком» 7:1 після бойової нічиєї з млинівським колективом – 3:3. А «каноніри» в боротьбі з «Новатором» були вимушені добряче попрацювати аби вийти до півфіналу. Переможець Регулярного чемпіонату в рамках відбірного етапу в матчі 3-го туру з представником німецького заводу ще 12 грудня був більш переконливим – 3:1 на користь «Арсеналу». І ось нова зустріч, тепер на вирішальній стадії боротьби в чемпіонаті Волині 2020/2021.

На паркеті СК «Арена Спорт» емоції вибухнули одномоментно. Тим більше, що вже на 4-й хвилині рука гравця гостей перешкодила «селекту» в польоті до пункту призначення і арбітр зустрічі Володимир Журибіда впевнено вказав на «точку». Лучанин Денис Карпюк з шестиметрової позначки пробив потужно та без  шансів для голкіпера -  1:0.

Події на майданчику продовжилися ще жвавіше та нагадували гойдалки. Налаштованість гравців на боротьбу зашкалювала, хоча критичної кількості фолів опонентам набрати так і не вдалося. Бажання «канонірів» відігратися довгий час трансформувалося в удари з  дальніх та середніх дистанцій і дивідендів не приносило. Проте паритет все одно відновився. Рівно за шість хвилин до перерви Дмитро Зінкевич майстерно прийняв м’яч після верхової передачі та з розвороту вразив ворота суперника – 1:1.

Останні хвилини гри перетворилися на цілий калейдоскоп нереалізованих моментів обома командами. Так «Kroshu Lutsk» не зуміли забити після розіграшу вільного з шестиметрової дуги, а в останні секунди м’яч лише дивом не потрапив в сітки воріт в обміні швидкими атаками.

Після відновлення гри лучанину Олегу Бурець знадобилося лише 55 секунд аби на дальній стійці замкнути швидку багатоходівку. А ще за кілька миттєвостей «Арсенал» взяв тайм-аут, адже Вікентій Голіщев вийшов на ударну позицію та зробив рахунок 3:1 на користь господарів майданчика.

Після хвилини на роздуми «каноніри» великими силами пішли вперед і на 18-й хвилині пропустив вчетверте. Лучани вивели на ударну Дениса Карпюка, котрий не схибив та оформив дубль – 4:1. Серйозна заявка на перемогу за сумою двох матчів. Цей факт змушував гравців «Арсенала» бігти вперед та намагатися занести «селект» у сітку. Тільки ось нерви. Бажання швидше забити іноді сильно заважало гостям на завершальному етапі чисельних атак. Особилво у моменті, коли досвідчений Роман Юлдашев зубойної позиції пробив вище рамки та заставив розчаровано видихнути трибуни.

Закінчення гри за законами футзального жанру перетворилися у справжній трилер. Затяжний штурм «канонірів» таки призвів до взяття воріт коли перед воротами лучан не розгубився забивний Олександр Халик. Спроба розвинути успіх та уникнути поразки наразилася на контратаку, яку завершив автор другого дублю у матчі  Олег Бурець з «Kroshu Lutsk». А за пів хвилини остаточну крапку в першому півфіналі поставив гравець гостей Валентин Обозовський -  5:3.

Кращі гравці: Костянтин Вознюк -  Дмитро Зінкевич