Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./ Голоскоков С.




Про гру:

 На відміну від  FC «Traders», котрий минулих вихідних відпочивав після чвертьфінальних поєдинків, «Камаз-Агро» бився у півфіналі Кубку Прогресу з млинівським «Атлетиком». Кубкова гра в ігровий час завершилася внічию 3:3, а в серії пенальті острожецький колектив поступився 1:3. Чвертьфінальні двобої завершилися на користь «біржовиків» у протистоянні з любартівськими юніорами – 1:1 та 4:0. А «Камаз» після стартової вікторії над МФК «Гранітбудексклюзив» 6:2, в другому матчі дозволив собі розслабитися – 2:3. В Регулярному чемпіонаті суперники за півфінальними поєдинками зустрічалися на самому старті сезону. В грі 1-го туру 7 листопада підопічні Олега Юрчука були сильніше за лучан – 6:2.

Тепер футзальна доля звела суперників у першій грі 1/2-ї фіналу плей-офф і на паркеті СК «Арена Спорт» відразу стало гаряче. Вже на перших секундах лучани провели гостру атаку, що лише стараннями голкіпера з Острожця не перетворилася на гол. Перше ж взяття воріт сталося через три з половиною хвилини після стартового свистка арбітра. Швидкий випад гостей влучним пострілом з  правого флангу атаки завершив незмінний граючий тренер та капітан «Камаз-Агро» Олег Юрчук – 0:1.

Далі події у матчі розгорталися у середньому темпі, коли всі завершення комбінацій були на користь голкіперів, котрі діяли доволі впевнено. Виключенням став момент у першій половині грі. Неквапливий розіграш м’яча біля воріт господарів завершився ударом  в бік воріт, до чого був не готовий страж воріт і молодий Ілля Коваль став автором другого забитого голу.

Завершення тайму пройшло під диктовку «біржовиків», котрі кілька разів серйозно потурбували голкіпера «червоно-чорних», але рахунок 0:2 до перерви так і не змінився.

Після відновлення гри протягом першої хвилини FC «Traders» тричі погрожував воротам суперника, заставивши добряче попрацювати захист гостей. Гол назрівав і «селект» таки опинився в сітці воріт, але знову луцьких. Першу ж атаку Острожця ударом по центру впевнено завершив Дмитро Антосюк.

Лише після третього пропущеного м’яча лучанам вдалося дещо розкріпоститися та відправити «селект» потужним пострілом у внутрішню поперечину воріт «Камаз-Агро». Привітання із забитим голом у складі «біло-червоних» приймав Едуард Войтюк – 1:3.

В середині тайму в діях гравців команд відсоток браку значно збільшився, а з ним і видовищність гри, що розбилася на окремі епізоди та єдиноборства між виконавцями. Гандикап у два забитих м’ячі, як і в попередньому півфіналі Другої ліги, де «Крошу» переміг чемпіона «Арсенал» з рахунком 5:3, заставляв команди діяти з оглядом на стратегію двораундових поєдинків. І здавалося, що більше забитих м’ячів глядачі на трибунах СК «Арена Спорт» не побачать. Проте наявність на майданчику самого небайдужого до ігрового процесу, а за сумісництвом кращого гравця матчу, Олега Юрчука подарувала поціновувачам футзалу десерт у вигляді емоційних голів капітана «Камаз-Агро» Спочатку червоно-чорна «одинадцята» з лівого флангу атаки переграв голкіпера лучан, а на завершення оформив хет-трик і підбив підсумок першої гри – 1:5.

Кращі гравці: Сергій Трофімчук - Олег Юрчук