Гра


Півфінал І матч BOX №3

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
0: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./ Голоскоков С.




Про гру:

В нинішньому сезоні суперникам зустрічатися ще не доводилося. А в своїх лігах результати команд виявилися недостатніми для продовження боротьби за Абсолютну першість. Луцький «Покров» в Четвертій лізі посів останню сходинку в турнірній таблиці, а їх суперник з ФК «Дежа» лише на один пункт відстав від другої команди «поважних» і залишився за межами плей-офф. Але в обох суперників наприкінці сезону з’явилася можливість поборотися за смачний торт, котрим нагороджують переможців втішного турніру «Сake Cup №3».

Початок гри розпочався із розвідки і видовищем явно не став. Але що цікаво, перші насправді гострі моменти виникали біля воріт представника Третього дивізіону. Голкіпер ФК «Дежа» працював з максимальним навантаженням, а його колеги лише зрідка погрожували воротам опонентів.

Ближче до середини першого тайму гра вирівнялася. Суперники втомилися підтримувати високий темп. І не дивно, адже на лавах  запасних сиділо лише по одному виконавцю. Щоправда, на тренерському містку батюшок диригував атаками «Покрову» Дмитро Голоскоков, а офіційний представник гостей через дискваліфікацію спостерігав за діями партнерів поза межами майданчика. «Дитяча хвороба» лучан – реалізація гольових моментів, весь сезон переслідує самобутній колектив православної церкви. Якщо у створенні епізодів для взяття воріт лучани мали вагому перевагу, то в рахунку поступалися у два пункти вже на 8-й хвилині. За хвилину до цієї миті Назар Стасюк відкрив рахунок на користь ФК «Дежа», а далі справжнім дежавю став його дубль – 0:2. Такий рахунок став підсумком тайму, за хвилину до закінчення якого голкіпер гостей рукою перехопив м’яч далеко за межами воротарської та залишив команду в меншості після вилучення.

По перерві «Покров» отримав нагоду протягом хвилини скористатися чисельною перевагою, але традиційно розбазарив всі свої моменти. А коли склади вирівнялися потужний Дмитро Менделюк завершив атаку «салатово-чорних» пострілом по центру та запалив на табло цифри 0:3. Такий гандикап став заявкою на перемогу не тільки в звітному поєдинку, але й за сумою двох поєдинків 1/2-ї «Cake Cup».

Подальші події у матчі особливого інтересу в глядачів на трибунах СК «Арена Спорт» не викликали. «Покров» за інерцією та під вигуки свого наставника Дмитра Голоскокова намагалися забити бодай один м’яч, а ФК «Дежа» без єдиної заміни стояв у захисті з бажанням підловити суперника на помилці. На 22-й хвилині така нагода сталася. Гравець гостей Дмитро Биць з правого флангу атаки бив з гострого кута у ближній кут, де молодий голкіпер лучан не зумів втримати «кулястого» і рахунок став 0:4. Фінальний свисток арбітра зустрічі сповістив про перемогу ФК «Дежа», якому лишається у матчі-відповіді лише не «начудити».

Кращі гравці: Шинкарук Олександр - Назар Стасюк