Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./ Голоскоков С.




Про гру:

В Четвертій лізі в першому півфіналі плей-офф третя команда клубу «Надія» отримав у суперники чемпіона дивізіону ФК «Пірванче». По дорозі до очної зустрічі хорівці в 1/4-й здолали супротив ФК «Вишків» лише у серії післяматчевих пенальті 2:0 після підсумку двобою 1:3 та 2:0. А молодий колектив з Пірванче також не без труда пройшов досвідчений «Ярд» 1:0 та 2:1.

До речі, зустріч опонентів в Регулярній першості в рамках 3-го туру, що відбувся 13 грудня завершилася переконливою перемогою команди з Горохівського району 7:1. В тій зустрічі кращий бомбардир ліги Іван Костюк зробив «покер». І ось чергова зустріч амбітних суперників.

Гра розпочалася у високому темпі та з перших хвилин пішла на зустрічних курсах. Нудьгувати вболівальникам не доводилося. Хвилі наступу накочувалися поперемінно на ворота суперників і першою гольовою подією відзначилася 2 хвилина поєдинку. Швидка багатоходівка завершилася виходом на ударну позицію Влада Саміло, котрий майстерно розібрався у моменті -  1:0.

«Бити треба!!», - вигукував з тренерського містка наставник «блакитних» Віктор Ревко, котрий розминав свою нервову систему перед суперліговим півфіналом, де мали зіграти його підопічні команди «Надія» - МФК «Хорів». Третя «надійна» команда дослухалася до президента і вела широкий наступ, але з реалізацією не все було гаразд. Хоча і володар титулу переможця «регулярки» свої контр випади перетворювати у забиті м’ячі не поспішав. На майданчику було багато боротьби, фолів, підкатів та емоцій, але мінімальний рахунок залишався незмінним. Навіть дабл-пенальті у виконанні кращого бомбардира дивізіону Івана Костюка на останній хвилині першого тайму дивідендів ФК «Пірванче» не приніс.

По перерві характер гри принципово не змінився. Суперники шукали щастя в атаці. Один з  випадів на ворота хорівського колективу через хвилину після відновлення гри завершився тим, що Давид Корнійчук на дальній стійці зумів переправити «селект» у сітку та відновити паритет. «Надія» відповіла гострою багатоходівкою, після якої «круглястий» влучив у стійку. А вже через мить на радість жіночої діаспори, яка гучно підтримувала гостей, записний голеадор Іван Костюк прямим ударом в «дев’ятку» вивів «червоно-чорих» вперед – 1:2.

З цього моменту футзальний трилер почав лише набирати обертів. Пристрасті вирували як на паркеті, так і на лавах  запасних, де наставники команд іноді не соромилися у виразах при оцінці дій своїх підопічних. В середині тайму не вперше у своїй карєрі  Влад Саміло оформив дубль, а його партнер по команді Назарій Демчук на тій само 18-й хвилині вивів команду «Надія-3» вперед – 3:2.

На досягнутому підопічні Віктора Ревка, який не жалів голосових зв'язок, зупинятися не збиралися і кращий гравець матчу Влад Саміло продемонстрував присутнім «фокус із шляпою». Розвинути успіх господарям дозволив швидкий Богдан Кравчук, який ударом низом з лівого флангу атаки вразив дальній кут воріт ФК «Пірванче» - 5:2. Впевнена перемога Хоріва, який перед матчем-відповіддю став фаворитом у боротьбі за звання Абсолютного чемпіона області в Четвертій лізі.

Кращі гравці: Дмитро Михальчук – Влад Саміло