Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./ Кунаков О.




Про гру:

У цій парі два «андердога» (оскільки колективи посіли у «регулярці» 6-е й 7-е місця відповідно) мали з’ясувати між собою хто ж гратиме у фіналі. «Фіміам» мав серйозні кадрові проблеми перед цим поєдинком. Андрій Вашкевич та Тимофій Гаврук пропускали матч через дискваліфікацію, а також був відсутній незмінний голкіпер «християн» Володимир Лимар і місце у рамці довелося зайняти польовому гравцю Івану Вдовенку. У «Надії» практично усі бойові одиниці були в строю, тому саме хорівці і розпочали зустріч активними наступальними діями. Проте кількість гострих моментів вперто не хотіла перетворюватися на якість, гості створили цілком достатньо нагод для того, щоб вирішити питання про переможця вже у першому таймі, але постійно щось не складалося. Лише перед перервою Назару Ожеховському ударом під поперечку вдалося нарешті розпечатати Івана Вдовенка, який провів видатний матч. Поки господарі приходили до тями в їх воротах опинився ще один м’яч – Владлен Лужин влучно пробив під дальню стійку. Але ще в першому таймі гравцям «Фіміаму» вдалося один гол відіграти – Олександр Потурай у падінні дотягнувся до прострілу партнера і переправив м’яч у сітку.

Другу половину активніше розпочали господарі і доволі швидко зрівняли рахунок – Олександр Новаковський першим встиг на добивання. Довелося хорівцям розпочинати все з початку. До того ж, окрилені успіхом лучани почали грати активніше і відповідали атакою на атаку. Можливо «Фіміам» зіграв занадто авантюрно, оскільки саме намагання розіграти комбінацію якомога швидше на тлі втоми часто-густо призводили до невиправданих втрат м’яча поблизу власних воріт. Досвідчені гравці «Надії» зуміли використати деякі з цих помилок і зусиллями Юрія Савчишина та Назара Ожеховського повели у рахунку 4:2. Та на останній хвилині своє слово сказав кращий бомбардир «християн» Олександр Потурай потужним пострілом скерувавши м’яч у верхній кут воріт гостей.

Отож, за мінімальної перемоги «Надії» 4:3 у першій зустрічі колективи залишають за собою приблизно рівні шанси на прохід до фіналу. Все вирішиться у матчі-відповіді.

Кращі гравці: Олександр Потурай – Назар Ожеховський