Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Якщо у регулярному чемпіонаті між командами була відчутна різниця у підсумковому становищі, то до півфіналів плей-офф Першої ліги вони підходили приблизно з рівними шансами, адже «Вотранс-2» у гарному стилі двічі обіграв «Акцент», тоді як «Дому Фасадів» довелося добряче намучитися у поєдинках проти «Олімпа».

У звітній грі уже на першій хвилині після серії рикошетів м’яч ледь не влетів до сітки воріт регулярних чемпіонів Першої ліги. Утім, надалі великою перевагою володіли уже гравці «Дому Фасадів». Найбільше загрози було від дуету Романа та Владислава Скулинців – перший ледь не використав помилку захисту номінальних господарів, однак не поцілив у ближній кут воріт, а другий мав цілу низку хороших гольових моментів у першому таймі, однак жодної не використав – десь через невезіння, десь через хорошу гру голкіпера. Загалом же гостроти біля воріт було значно менше, ніж боротьби на майданчику, тож не дивно, що на перерву команди пішли без забитих голів.

У другому таймі картина гри не змінилася. «Дім Фасадів» продовжував домінувати на майданчику, подекуди серйозно загрожуючи воротам суперників. Хороші нагоди для взяття воріт не використали Іван Бандура та Артур Яручик – перший не влучив у ворота з гарної позиції, а другий не переграв воротаря у ближньому бою. Здавалося, що нулі у рахунку не хочуть змінювати не лише футзалісти обох команд, а й табло «Арени Спорт», яке протягом довгого часу не піддавалося керуванню. «Громом серед ясного неба» за такої ситуації стала досить проста атака «Прип’яті», і якщо з дальнім ударом когось із «вотрансівців» голкіпер впорався, то на добивання Олександра Савчука зреагувати шансів не мав – 1:0. Цей гол зумів додати упевненості номінальним господарям майданчика, які без декількох ключових гравців зуміли втримати перед другим поєдинком для себе позитивний результат.

Найкращі у матчі: Олександр Савчук – Владислав Скулинець