Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./ Кузнєцов Д.




Про гру:

 Не встиг «Агромат» як слід потішитися «камбеку» в чвертьфіналах проти «Топільного», як на команду чекали нові проблеми – через різні причини до матчу проти незручної «Олики» лучани підійшли фактично без резерву. Гравці ж «Атлетіка» як протягом регулярної першості, так і у дуелях із «Енергопрофом» у першому раунді стикових ігор зарекомендували себе як одна із найцікавіших команд Вищої ліги.

Гра почалася досить стрімко – уже на першій хвилині гри класна діагональна передача когось із гравців «Агромата» знайшла Івана Богуту, який переконливо реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером – 0:1. Утім, уже за три хвилини тріумфували уже «малинові»: Тимофій Денисюк втік на «побачення» з воротарем та не залишив шансів Олександру Лещуку – 1:1. Загалом, на майданчику була рівна боротьба, однак гострішими до перерви були саме «салатові»: декілька хороших можливостей не використав Святослав Трофимчук. А на 13-й хвилині лучани таки розіграли чудовий вихід з оборони, а Максим Бондаренко чітко виграв дуель у воротаря «Атлетіка» Ігоря Неділька, повівши свою команду на перерву з перевагою в рахунку – 1:2.

У другому таймі на майданчик вийшла зовсім інша «Олика» – набагато більш гостра в атаці і сконцентрована у захисті. Суперникам з самого початку другої половини стало досить важко. Найкраще включився у гру після перерви Дмитро Кутецький: спритний гравець «Атлетіка» спочатку не використав декілька хороших гольових нагод, а потім все-таки зрівняв рахунок, реалізувавши вихід один в один – 2:2. Ще за три хвилини «малинові» вийшли уперед – Олег Шахраюк в дотик обігрався із Кутецьким та розстріляв ворота з близької відстані – 3:2! Тепер відігруватися треба було уже «Агромату», однак в атаці у срібних призерів «регулярки» ніяк не клеїлося – навпаки, хороші нагоди для того, аби вирішити долю першого матчу, не використали Олександр Зингель, Максим Дзекан та невтомний Кутецький. Зібравши волю в кулак, лучани таки зуміли відігратися на передостанній хвилині гри – Едуард Хрипа змістився з краю до центру та пробив точно в нижній кут воріт – 3:3! Утім, драма цього поєдинку таки не завершилася нічийним результатом – наприкінці зустрічі протягом однієї атаки Лещуку довелося тричі поспіль відбивати удари суперників, однак проти четвертого – звісно ж, від Дмитра Кутецького – нічого зробити він уже не зміг. 4:3 – «Олика», як і у регулярному чемпіонаті, мінімально довела свою перевагу над обезкровленим суперником перед другим поєдинком півфіналу.

Найкращі у матчі: Дмитро Кутецький – Едуард Хрипа