Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Я./ Кузнєцов Д.




Про гру:

Класична битва хорівських колективів обіцяла подарувати два дуже цікаві поєдинки. І цього сезону, на відміну від попередніх, у такому протистоянні фаворитом вважалися не гравці титулованої «Надії»: їх «синьо-білі» суперники довели свою перевагу в регулярному чемпіонаті, здобувши одну з вирішальних перемог на шляху до срібних медалей першості, а також просто-напросто зібрали більш численний та жвавий ростер на плей-офф. Щоправда, скидати з рахунків колосальний досвід їх суперників було пагубно – у, здавалося б, дуже складній ситуації футзалісти «Надії» перед півфіналами чемпіонату розбили досі непереможний у сезоні «Любарт» на кубковому фронті…

Як і десь можна було очікувати, з позиції сили матч розпочали саме гравці «Хорова». Ігор Кушецький навіть забив гол, однак ще до того, як він завдавав завершального удару, пролунав свисток арбітра про порушення правил в атаці. Роботи у Ігоря Пунди суботнього дня було чимало – зокрема, ще до перерви йому довелося демонструвати свою майстерність після численних ударів Назарія Даніва та того-таки Кушецького, а Роман Москалик після чудової «домашньої заготовки» з кутового лише трохи не влучив у «дев’ятку» воріт «Надії». «Зелені» після пасивної першої половини тайму прокинулися, а Володимир Бобилєв декілька разів розряджав свою «гармату», однак на перерву команди пішли без забитих голів.

А от початок другого тайму став вибуховим у виконанні «Хорова»: результатом чи не першої атаки «синьо-білих» став гол Романа Москалика – 0:1. Гравці «Надії» пішли грати п’ять польових, і Миколі Плетеницькому довелося по-серйозному вступити в гру після чергового «залпу» від Володимира Бобилєва. Утім, замість другої «одиниці» на табло вимальовувалася перша «двійка»: «зелені» частенько грішили помилками при розіграшах більшості польових гравців, і якщо парашути у порожню рамку їм не залетіли, то Москалик після чергової награної комбінації з кутового таки зробив «дубль» одним із найгарніших голів дня – 0:2! Наступні майже десять хвилин футзалу стали справжнім задоволенням для глядачів на трибунах, а третьому арбітру довелося намотувати чимало кілометражу від одного кута поля до іншого, адже обидва колективи почергово вмикали опцію п’ятого польового гравця. При цьому «Надії» вдалося скоротити відставання у рахунку після точного удару Миколи Радька – 1:2. Утім, в подальшому більше загрози було саме від «Хорова» - зокрема, міг відновлювати перевагу команди у два голи Станіслав Паньків. У останні хвилини «синьо-білі» грамотно тримали м’яч у ногах, позбавивши «Надію» можливості зрівняти рахунок, та святкували закономірний мінімальний успіх.

Найкращі у матчі: Микола Радько – Роман Москалик