Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./ Кунаков О.




Про гру:

 До початку зустрічі важко було віддати перевагу комусь у цій парі. «БусМаркет» взяв срібло «регулярки», перемігши по ходу своїх сьогоднішній опонентів 2:0, з іншого боку «Стир» визнаний кубковий боєць і минулого року лише у фінальній серії Четвертої ліги поступився «Феніксу-ДПЗ». Обидва колективи розпочали доволі обережно, явно не маючи бажання відігрувати пропущений через необачність гол. В демидівців трохи краще виходила комбінаційна гра, але на підступах до карного майданчика суперників вони кожного разу впиралися у міцний мур і ніяк не могли вигадати за рахунок чого можна його подолати. «БусМаркет» зробив ставку на швидкі відриви і потужні дальні удари у виконанні Володимира Крупніка, проте до перерви також безрезультатно.

А ось у другому таймі події на майданчику стали розгортатися цікавіше. Рахунок вже дебюті відкрив Віталій Палюх, продершись по лівому флангу і проштовхнувши м’яч повз голкіпера. Демидівці кинулися відігруватися і тим самим дали номінальним гостям необхідний для швидких атак простір. Саме одну з них на 19-й хвилині завершив Іван Корчук вдало зігравши на добиванні. Але на цьому неприємності господарів не завершилися, не минуло й хвилини, як Василь Бецко вдало відірвався від опікуна і переправив у сітку простріл партнера з кута майданчика. «Стир» пішов рятувати матч усіма наявними силами, але зумів відіграти лише один гол – Володимир Блажевич влучно пробив у дальній кут.

Отож, «БусМаркет» зробив непогану заявку на успіх у серії, а гравцям «Стиру» доведеться у матчі-відповіді стрибнути вище голови для того, щоб потрапити до фіналу.

Кращі гравці: Володимир Блажевич – Іван Корчук