Гра


3: 3

Удари по воротах:

19
:
18

Удари у рамку воріт:

10
:
12

Сейви:

8
:
9

Фоли:

3
:
8

Дмитрук Богдан, Леончук Олександр, Мищук Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Корпош М./ Кунаков О.




Про гру:

Хоча у зустрічі регулярного чемпіонату «Олам-Кесеф» на шляху до чемпіонства розгромив свого сьогоднішнього суперника 9:2, це не мало жодного значення, оскільки «Фенікс-ДПЗ» один з самих кубкових колективів Волині, що й довів минулого року, ставши абсолютним чемпіоном у Четвертій лізі, хоча розпочинав плей-офф лише з 8-ї позиції. Матч розпочався без розвідки, команди відповідали атакою на атаку і лише впевнена і натхненна гра голкіперів не дозволяла нулям на табло змінитися на цифри, що більше відповідали б перебігу подій на майданчику. Напруга відчутно зростала і не всі гравці зуміли впоратися зі своїми емоціями. На 6-й хвилині Владислав Панькевич не придумав нічого краще, як почати агресивно сперечатися з рішенням арбітра і зрештою «випросив» у нього червону картку. «Олам-Кесеф» насів на ворота суперника, що лишився у меншості, але бездоганна гра Андрія Мурашка у рамці не дозволила номінальним гостям реалізувати чисельну перевагу. Лише ближче до завершення першого тайму командам вдалося обмінятися подібними голами – Тарлан Гаджиєв та Андрій Гапонюк вдало замкнули простріли партнерів на дальній стійці. 1:1 за голами і 1:1 за вилученнями – гравець гостей Олександр Тарнавський висловлюючи з лави запасних претензії арбітру також «договорився» до червоної картки.

По перерві емоції били вже через край. На 14-й хвилині Кирил Тананайко та Володимир Горохоль влаштували шарпанину за м’яч і також передчасно відправилися у роздягальню. «Фенікс-ДПЗ» опинився у скрутному становищі, грати ще цілий тайм, а через вилучення у команди не лишилося замін. Ініціатива потрохи стала переходити на бік «білих», але у цих «футзальних шахах» вони прогавили стрімку контратаку «чорних» і Дмитро Пітальов чітко реалізував вихід 2 в 1. Щоправда, музика для господарів грала недовго. Минула лише хвилина і вони вже поступалися у рахунку – спочатку Андрій Гапонюк намагався у відчайдушному підкаті перервати небезпечний простріл, але зрізав м’яч у власні ворота, а у наступній атаці чудово зіграв Тарлан Гаджиєв зумівши таки пробити Андрія Мурашка. Матч добігав кінця, «Фенікс» відчайдушно летів уперед і в одному з епізодів Тарлану Гаджиєву довелося притримати суперника, що вибігав сам на сам з голкіпером. Жовта картка стала для нього другою у цій зустрічі, проте й грати лишалося лічені секунди. Та господарям вистачило цих миттєвостей – потужний удар Дмитра Пітальова зі штрафного і Олег Романюк вдало підставляє ногу на дальній стійці, втретє зрівнюючи рахунок у цьому дивовижному матчі.

Таким чином, визначення фіналіста відкладається до завтра. Прикро, але комусь доведеться завершити виступи, а ця пара достойна фіналу.

Кращі гравці: Андрій Мурашко – Тарлан Гаджиєв