Гра


7: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кузнєцов Д.




Про гру:

Юні волиняни уже готуються до виходу на велике поле – наприкінці березня їм відновлювати сезон у Еліт-лізі футбольного чемпіонату України. Утім, і про футзал підопічні Олександра Антонюка не забувають – у першому півфіналі на пару з суперниками з «Кременця» вони видали справжню феєрію – 15 голів на двох – однак при цьому віддали суперникам мінімальну перевагу перед матчем-відповіддю.

Не дивно, що у недільній грі «Хрестоносці» одразу понеслися відігрувати цю фору – Роман Ковалюк уже на 14-й секунді точним ударом відкрив рахунок в матчі, а невдовзі разом із партнерами посприяв автоголу одного із суперників – 2:0. Гравці «Кременця», тим не менш, досить швидко оговталися від незручної ситуації: уже на 3-й хвилині Назар Шрай відквитав один гол, а у середині тайму Іван Богуслав запалив на табло й другу «двійку» - 2:2. Гравці «Волині-05» знову пішли уперед, а простріл Ковалюка знайшов Дмитра Бокія – 3:2. Утім, кінцівка першого тайму повністю минула під диктовку футзалістів «Кременця», і після декількох нереалізованих нагод Сергій Кулюк таки повернув на табло бойову нічию – 3:3.

У другому таймі шалена перестрілка обох команд продовжилась. Першими свої шанси використали «Хрестоносці»: Антон Рудик заштовхав м’яч у сітку воріт після флангового прострілу, а Ковалюк завершив свій індивідуальний прохід чудовим ударом у ближній верхній кут – 5:3. «Опустити руки? – Нізащо!» - прочиталося в очах Богдана Репецького, який двічі протягом однієї хвилини засмутив голкіпера «Волині-05» Владислава Хомяка і знову вирівняв шальки терезів у матчі – 5:5! Після такого юні волиняни знову включилися у гру, намагаючись таки довести, що їх першість у регулярному чемпіонаті не випадкова. Антон Рудик чудово викотив під час швидкої атаки на Ковалюка, який гарним ударом з ходу оформив «хет-трик» - 6:5! А вже за хвилину перевагу своєї команди ударом у порожні ворота збільшив Антон Дудік – 7:5. По ходу гри складалося враження, що ця гольова перестрілка у двох матчах має завершитися серією шестиметрових ударів – утім, забити суперникам «Хрестоносці» більше не дозволили, а тому футзальне шаленство у цій парі (28 голів у двох поєдинках) завершилося без лотереї, а у фіналі «Волинь-05» зійдеться із срібними призерами регулярного чемпіонату – «Вадрусом»!

Найкращі у матчі: Роман Ковалюк – Сергій Кулюк