Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Корпош Р.




Про гру:

Після першого півфінального матчу любешівці святкували мінімальну перемогу 1:0. І це навіть без двох дискваліфікованих братів Криськів – молодці. Варто зауважити, що ще у третьому турі, дубль команди «Динамо» переміг опонента доволі легко – 5:1.

Відповідно у фасадівців був стимул таки підтвердити свої чемпіонські позиції після поразки. Гра розпочалася нервово і у Михайла Бадзюка з’являлася робота, з якою він поки справлявся. Проте напористі червоні таки притисли суперника до їхніх воріт, а на 12-й хвилині Микола Михалик з другої спроби таки поцілив у дев’ятку воріт – 0:1. До завершення тайму МФК «Дім фасадів» спробував організувати штурм, але справи реально були кепські – відставання від суперника складало уже два м’ячі, а на виправлення ситуації лише 13 хвилин.

Перерва лише додала перчинки у матч… небезпечно сфолив Ігор Кравчук, після чого емоційна перепалка завела обидва колективи… Краще зі своїми емоціями справилися любешівці: вони додали у контролі м’яча, а на 16-й хвилині Владислав Блащук дуже небезпечно стрибнув у підкат і побачив справедливу червону картку. У меншості дасадівці пропустили вдруге у цьому матчі – відзначився Олександр Крисько – 0:2. Однак лишалося ще трохи часу і вже на 18-й хвилині капітан команди Артур Яручик відквитав один м’яч – 1:2. Старання гравців Івана Токарчука не лишалося поза увагою фортуни – класний викид від голкіпера, ще класніший прийом від Олександра Клямара і не менш точний удар поміж ніг голкіперу – 1:3. Підопічні Ігоря Кравчука вирішили рятувати матч із п’ятим польовим – однак любешівці грамотно протистояли супернику, тактично перекривали всі підходи до власних воріт. Прикрі помилки у центрі поля привели до голу Віктора Литвинчука, котрий спершу перехопив та влучив у стійку, а потім і добив круглого у ворота. У Чемпіона цього вечора гра не клеїлася: абсолютна безорганізованість і поспіх, як наслідок – виліт у півфіналі.

Чемпіонське падіння – напередодні Чемпіони Другої, Третьої та Четвертої ліг вибули і пішли спостерігати за матчами уже з трибун. І цей матч також зніс з чемпіонського ложа Чемпіона Першої ліги. Любешів у фіналі – молодці!

Кращі гравці: Артур Яручик – Литвинчук Віктор