Гра


11: 5

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./ Корпош Р.




Про гру:

Практично зі стартовим свистком Юрій Савчишин відкрив рахунок у матчі, чим збільшив перевагу у протистоянні вже до двох м’ячів. Вчорашня гра завершилася з рахунком 4:3 на користь другої «Надії». Відсутність багаторічного стража воріт «Фіміаму» Володимира Лимара давалася в знаки… Другий м’яч Юрія Савчишина поміж ніг «тимчасовому» голкіперу був як наслідок – Іван Вдовенко набагато корисніший у нападі. «Фіміамовці» не здавалися, але гра відверто не клеїлася. Та з часом і ситуація лише погіршувалася – ще один точний удар від Юрія Савчишина і рахунок на табло став – 3:0. За хвилину Олександр Потурай замкнув простріл партнера – 3:1, але до перерви рахунок змінився ще раз: знову Юрій Савчишин був влучний 4:1.

Після відпочинку «блакитні» трохи додали у грі і змусили Сергія Подопригору добряче попрацювати. Але на 15-й хвилині Юрій Мартинюк підкараулив відскік та перекинув лежачого Сергія – 4:2. Далі команди обмінялися швидкими та влучними атаками – Олександр Нагорний робить рахунок 4:3, а Віталій Татарінцев одразу збільшує гандикап до двох м’ячів – 5:3. Іван Вдовенко після рядового закидання з ауту Віталія Марчука не втримав м’яч у руках і закинув собі у ворота – 6:3. Ще один хороший удар вдався Владлену Лужину – 7:3. Добрий Юрій Савчишин вдало перехопив круглого та віддав влучний пас на Михайла Кисельова, хоча міг відзначитися і сам. Респект! Олександр Потурай трішки підсолодив гіркоту поразки поціливши у нижній кут суперників – 8:4. Невгамовний Юрій Савчишин таки завбив свій п’ятий гол – черговим пострілом з дальньої дистанції – 9:4. «Надія-2» вирішали ще покатати п’ятого і чудова комбінація знайшла своє завершення у влучному пострілі Віталія Татарінцева – 10:4. Андрій Вашкевич теж розписався у воротах Сергія Подопригори – 10:5. Проте останнє слово у матчі було таки за Юрієм Савчишиним – 11:5 – розгром!

До речі, саме команду ХФК «Фіміам» вибили гравці другої «Надії» минулого вікенду із Кубку АМФВ у півфіналі. Третя команда Віктора Ревка виходить до фіналу плей-офф Чемпіонату Волині – солідне досягнення для хорівського та локачинського футзалу!

Кращі гравці: Юрій Савчишин – Олександр Потурай