Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Корпош Р.




Про гру:

Напередодні «Атлетік» здобув важку мінімальну перемогу над суперником 4:3. Солідну підтримку футзалістам малинових забезпечили привезені уболівальники та гравці молодших груп з Олики – клуб молодець у плані маркетингу! Однозначно Респект Олегу Шахраюку та усім хто причетний до спорту! Чути було і поодиноких уболівальників поважного «Агромату», проте їх було суттєво менше.

Гра розпочалася помірно: один м’яч це ще не солідна перевага, а від того обидва колективи були обережні та розвідували ситуацію. Однак напруга на майданчику вилилася у дві рядові картки: Тимофій Денисюк (Атлетік) та  Іван Богута (Агромат) ціною фолу зупиняли суперника. Перша нагода відкрити рахунок була у капітана та менеджера Олега Шахраюка – проте його удар припав у стійку. Згодом Олександр Лещук просто у неймовірному стрибку парирував удар Дмитра Кутецького. «Атлетік» вдало «засушив» гру – довгі розіграші шкіряного на своїй половині поля, як тільки відчували пресинг суперників, одразу ж довга передача вперед. І це приносило малиновим результат – час спливав, рахунок дозволяв його вбивати. Перерва і у «Агромату» лишилося лише 15 хвилин для виправлення ситуації.  

Після перепочинку картина гри кардинально не змінилася: салатові пробували шукати підходи до воріт суперника, а оличани вдало продовжували вимотувати суперника. Простий штрафний у центрі поля, гравці Олега Шахраюка хитро розіграли і відкрили рахунок у сьогоднішньому матчі – Шокало Андрій поцілив прямо у кут прошивши захисні редути Олександра Лещука – 0:1. Солідна торсида з Олики гнала своїх улюбленців уперед – і це у них класно виходило. Спочатку Олександр Лещук зробив другий неймовірний сейв у цьому матчі, а згодом його підстрахувала поперечина. А на 24-й хвилині Святослав Трофимчук зумів таки пробити, досі надійного Ігор Неділька – 1:1. До завершення матчу ситуація так і не змінилася – «Атлетік» відстоював свій результат здобутий напередодні, «Агромат» хотів переломити хід поєдинку, але м’яч вперто не йшов у ворота суперника… Натомість у малинових кулястий зайшов – Андрій Шокало оформив дубль за три секунди до фінального свистка та оформив вихід своєї команди до фіналу Плей-офф Вищої ліги сезону 2020/2021.

Незважаючи на малу кількість голів поєдинок видався досить цікавим та динамічним.

Кращі гравці: Андрій Шокало – Андрій Лещук