Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Корпош Р.




Про гру:

Після поразки 0:5 підопічним Анатолія Мищука була важко розраховувати на прохід далі, проте шанси завжди є. У гравців же Андрія Ткачука настрій був святковий – напередодні матчу вони отримали заслужені Чемпіонські медалі Вищої ліги Чемпіонату Волині з футзалу сезону 2020/2021.

Гра розпочалася досить жваво – уже на п’ятій хвилині Ігор Савич відкрив рахунок у матчі, чим суттєво ускладнив «Торпедо» вирішення проходу далі. Проте гравці Анатолія Мищука рук не опускали – після потужного удару Ігоря Шевельова партнер мав добивати м’яч у сітку, проте не влучив у рамку. Потужні удари Ігоря були грізною зброєю біло-чорних, проте шкіряна куля вперто не йшла у ворота FC «Respect». Гра трохи зажувалася, гравці нервували і відповідно нахапалися непотрібних гірчичників. Смуту розбавив Іван Сидорук котрий подвоїв перевагу блакитних 2:0. Респектівці вирішили догравати у економ-режимі і почали катати п’ятого… Помилка при передачах на 11 хвилині призвела до голу Юрія Мельничука – 2:1. Інші потуги гравців обох команд змінити рахунок до відпочинку успіхом не увінчалися.

Перерва трохи освіжила гру: «Торпедо» почало гостріше атакувати і Андрій Ткачук надійно діяв у рамці. Коли здавалося, що м’яч повинен вже таки зайти у його ворота, його партнери забили третій гол – Юрій Соломатін потужним пострілом прошив Братчика втретє, а Сидорук Іван вчетверте – 4:1. «Торпедо» спробувало врятувати матч з п’ятим польовим, проте обрізалися чим і скористався Олександр Миронюк – 5:1. Черговим «привозом» торпедівців скористався Богдан Кухта – 6:1.

Чемпіон Вищої ліги підтвердив свій клас і зіграє у фіналі Плей-офф Абсолютки. Цікаво, що команда за 5 років таки виконала поставлене ще колись завдання –наступного сезону дружина Андрія Ткачука гратиме у Суперлізі Волині! Єдиний переслідувач, «Торпедо» зупинився у півфіналі, а FC «Respect» спробує таки обіграти цього сезону непоступливий «Атлетік» з Олики. Класний матч регулярки 3:3 уболівальники досі пам’ятають! А як буде у фіналі Плей-офф?

Кращі гравці: Олександр Миронюк  - Мельниченко Дмитро