Гра


Півфінал ІІ матч BOX №2

Cake Cup, Центральний майданчик
3: 7

Хронометрист / Делегат:

Корпош М. /Герасимчук В.




Про гру:

 Це була друга гра за «солодкий приз». У попередній зустрічі впевнено перемогу святкували гравці ФК «Мар’янівка» з різницею у десять!!! м’ячів, то ж сьогоднішній поєдинок був потрібний практично для того, щоб дати гравцям, які провели меншу кількість ігрового часу більше побути на майданчику та награти нові ігрові комбінації.

Поєдинок розпочався з атак ФК «Мар’янівки» та м’яча Дмитра Баб’юка вже на другій хвилині зустрічі на що практично одразу відповів «тепловик» Василь Єфімчук і гра дещо заспокоїлась. «Мар’янівських хорватів» цілком влаштовував рахунок за різницею м’ячів після першого поєдинку, то ж команда не форсувала подій, намагаючись довести «до вірного» всі свої гольові потуги. Такий перебіг подій пішов на користь «Луцьк Тепло», і під кінець тайму вони дублем Романа Онищенка, м’ячами Богдана Мосійчука та Сергія Ліщука зуміли вийти вперед.

Після такого успішного закінчення тайму у червоно-жовтих появилась маленька надія і вони великими силами кинулись вперед відіграватись і змогли таки м’ячами все тих же Сергія Ліщука та Богдна Мосійчука зменшити відстань до заповітної різниці м’ячів.

Але в цей момент свої лідерські якості показав мар’янівець Василь Грель, який своїм дублем практично поховав всі шанси «тепловиків» на успішне закінчення цього двоматчевого протистояння. Команди втративши мотивацію просто догравали зустріч, результатом якої стала перемога «Луцьк Тепло», та особливої радості команда не відчула, так як у фінал «солодкого кубка» все ж вийшли підопічні Сергія Магери.

 Кращі гравці: Василь Грель - Богдан Мосійчук