Гра


Півфінал ІІ матч BOX №2

Cake Cup, Центральний майданчик
3: 0

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./ Герасимчук В.




Про гру:

 Другою грою другого півфіналу «солодкого кубка» стала гра між  об’єднаною духченською командою та амбітним «Вест Сайтом». У першій зустрічі була зафіксована перемога хлопців з Рожищенщини у два м’ячі, то ж саме вони були фаворитами цього протистояння. Та для футзалу така перевага є досить хиткою, і біло—червоні прагнули здобути реванш у цій грі, щоб за підсумками двоматчевого протистояння таки вийти у фінал Кейк Кап.

Зустріч розпочалась дуже обережно. Жоден з опонентів не форсував подій, намагаючись підловити суперника у швидких контратаках, а самим надійно «зацементувати» свої ворота.

Та летіли коштовні хвилини тайму, а вижати чогось матеріального командам так і не вдавалось. Ось так і закінчилась перша половина зустрічі, підсумком якої стали сиротливі нулі на табло та надією на більш результативний другий тайм.

Не маючи чого втрачати другу половину зустрічі «вестсайдівці» розпочали більш активно, намагаючись одразу повести у рахунку, та натрапили на «китайський мур» в особі захисників та воротаря чорно-білих. Так і пролітали хвилини гри, яку цікавою можна було назвати з дуже великою «натяжкою».

Коли до кінця зустрічі залишалось п’ять хвилин гравцю «Духче» Василю Поліщуку вдався влучний постріл і його команда повела у рахунку. Продовжив цей переможний похід Валерій Дудар та стало вже цілком зрозуміло хто переможець цієї гри.

На останній хвилині зустрічі Андрій Брись встановив кінцевий переможний рахунок для команди з бувшого Рожищенського району.

 Кращі гравці: Андрій Брись - Юрій Кубас