Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

 Це була півфінальна зустріч за звання Абсолютного чемпіона у Четвертій лізі. Напередодні команди зіграли дуже цікавий матч, перемогу у якому святкували угринівські футзалісти, то ж всі очікували на яскраву та драматичну гру.

Початок зустрічі був за «Волинню» та Олександром Бронюком і Олегом Кривеньким, яким вдались влучні постріли і їх команда повела у рахунку, що дещо спантеличило «фармацевтів», і їм знадобилось трохи часу щоб прийти до тями після такого нокдауну.

Та з плином ігрового часу, дещо оговтавшись «Волиньфарм» побігла вперед, створивши декілька небезпечних моментів біля воріт суперника, та вижати чогось матеріального їм так і не вдалось. Так і закінчилась перша половина гри, - «в суху» для номінальних гостей і з перевагою у три м’ячі для «Волині», так як на останній хвилині тайму команді вдалась ще одна результативна атака, яку завершив Юрій Бабеляс.

Маючи таку комфортну перевагу, другу половину зелено-чорні розпочали «вальяжно» намагаючись спокійно, «без напряги» довести м’яча у ворота суперника. Результат дозволяв команді діяти без нервів, для того щоб оформити собі гру у фіналі.

З плином ігрового часу «фармацевти» почали втрачати віру у перемогу і їх атаки стали виглядати все повільніше та повільніше. Натомість активізувався Сергій Мигловець, який став автором четвертого м’яча, практично зняв всі питання на рахунок переможця цього протистояння. Після цього суперники просто догравали гру. Слабкою втіхою для «Волиньфарм» стали м’ячі Сергія Куха та Миколи Дяка, які тільки дещо підсолодили гіркоту поразки своєї команди.

Кращі гравці: Олександр Бранюк - Сергій Кух