Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Герасимчук В.




Про гру:

 Ще однією півфінальною грою за звання Абсолютного чемпіона у Четвертій лізі у цей день була зустріч між Чемпіоном Регулярного чемпіонату ФК «Пірванче», та третьою командою хорівської «Надії».

У попередній грі дещо несподівано, впевнену перемогу здобули хлопці з Локачинщини з перевагою у три м’ячі, то ж поєдинок очікувався у запеклій боротьбі та цікавому протистоянні.

Дебют зустрічі таким і виявився. Суперники розпочали на високих швидкостях, та з величезною жагою до перемоги. Та як не намагались опоненти вразити ворота одна одної на початку гри їм цього не вдалось. Пролітали хвилини тайму, було достатньо гострих моментів, але головного, - забитих м’ячів, все не було та не було.

Так «на сухо» і закінчився перший тайм, даючи надію глядачам на такий же цікавий футзал, тільки більш результативний у другій половині гри.

Другий тайм розпочався з «обстрілу стійок» воріт «Надії». В одній із атак за декілька секунд «шкіряний» спромігся тричі!!! обстукати ворота команди, та на щастя для неї в самі ворота так і не попав. Як кажуть у футболі – «не забиваєш ти, забивають тобі». В цьому випадку це правило спрацювало стовідсотково. Буквально за хвилину гравцю «Надії» Владу Самійло вдалось «прошити» воротаря червоно-чорних і команда Віктора Ривка повела у рахунку.

Після цього розпочалась справжня «заруба», з безліччю підкатів та єдиноборств. В цій важкій боротьбі більшого спромоглися вижати гравці «Пірванче» Давид Корнійчук та Назарій Степанюк, які зуміли не тільки зрівняти рахунок, але і вивести свій колектив вперед.

Під кінець гри команди обмінялись м’ячами, авторами яких стали – Давид Корнійчук, Андрій Шаламай та Влад Самійло, та це не вплинуло на кінцевий переможний результат для ФК «Пірванче», і перемогу за сумою двох ігор для «Надії».

 Кращі гравці: Давид Корнійчук - Влад Самійло