Гра


Півфінал ІІ матч BOX №3

Cake Cup, Центральний майданчик
5: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

В боротьбі за «Сake Cup №3» турнірна доля звела другі команди ХФК «Фіміам» та «Теремно Хліб», котрі на відміну від своїх батьківських колективів не потрапили до сітки плей-офф. Відповідно для того, щоб підсолодити гіркоту поразок у «регулярці» опонентам випав шанс у півфінальному двобою реабілітуватися перед своїми прихильниками. В суботньому поєдинку вікторію святкували представники християнського клубу 4:2, а тому саме вони вважалися фаворитами у повторному протистоянні.

В недільному матчі-відповіді через три хвилини гравець ХФК Павло Матвійчук невідпорно пробив по воротах суперника та підтвердив амбіції свого колективу на перемогу у двобої. Щоправда, менше ніж за хвилину паритет відновився, коли на ударну позицію вийшов Богдан Рапський. Влучний удар і рахунок став 1:1.

Ближче до перерви «фіміамівці» активізувалися у наступі, що дозволило моторному парубку на ім’я Павло Матвійчук вивести господарів майданчика вперед у рахунку – 2:1. А ще за мить футзаліст ХФК»Фіміам-2» Олександр Бубало зробив заявку на перемогу, потужним пострілом вразивши ворота опонентів.

Далі в центрі уваги присутніх протягом хвилини став Олександр Лисюк, який формально відзначився дублем. Але 13-й номер господарів спочатку вразив власні ворота, а на 11-й хвилині змінив вектор та запалив на табло цифри 4:2 на користь своєї команди. Підсумок тайму по суті став відображенням результату першого матчу.

Після відпочинку майже половину ігрового часу в другому таймі тривав обмін ударами, але рахунок лишався незмінним. Лише на 18-й хвилині Олександр Шипер зумів ударом впритул завершити багатоходівку «хлібопеків», скоротивши до мінімуму відставання у рахунку.

Гандикап в три м’ячі за сумою двох поєдинків дозволяв ХФК працювати на майданчику в режимі збереження переваги, що звичайно не влаштовувало опонентів, котрі великими силами йшли вперед. Моментів представники смачного волинського бренду створили чимало, але відзначитися забитим голом так і не зуміли. А ось суперник за 13 секунд до фінальної сирени зумів стараннями 13-го номера Олександра Лисюка зумів підбити підсумко гри – 5:3.  За тиждень у першому фінальному поєдинку «Сake Cup №3» на команду ХФК «Фіміам-2» чекатиме випробування колективом ФК «Дежа», котрий у своєму двобої з луцьким клубом «Покров» зіграв з рахунками -

Кращі гравці: Павло Матвійчук – Олександр Шипер