Гра


Півфінал ІІ матч BOX №3

Cake Cup, Центральний майданчик
1: 1

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Після того, як в суботньому матчі першого раунду боротьби за «Сake Cup №3» був зафіксований результат 4:0 на користь представників Третьої ліги, котрі прагматично використали свої моменти. Чого не скажеш про підопічних Дмитра Голоскокова, які створили безліч цікавих епізодів, але так і не змогли відправити «селект» у сітку воріт суперника попри безліч зусиль.

Тільки пролунав свисток про початок матчу, як номінальні гості провели атаку на ворота суперника, що завершилася звичним «не взяттям» воріт. Далі ціла низка атакуючих дій завершувалася або неточними ударами, або пострілами в руки голкіпера «салатово-чорних». На десяток гострих випадів «батюшок» ФК «Дежа» зумів відповісти лише одним небезпечним ударом низом в дальній кут, але м’яч пролетів у пів метрі від стійки.

Ближче до сигналу на перерву напруга біля воріт господарів зросла ще більше, але «селект» вперто не хотів летіти в сітку воріт суперника. Щоправда, за хвилину до завершення першої половини гри «круглястий» кілька разів поспіль в прощену неділю «вибачив» лучан і в рамку не залетів. Рахунок 0:0 тайму став квінтесенцією бомбардирської майстерності суперників, що особливої зацікавленості в глядачів не викликала.

Після відпочинку гра дещо вирівнялася, а з тим кількість моментів суттєво зменшилася. А реалізація трималася на рівні першої половини зустрічі та змінюватися не хотіла до 19-ї хвилини, коли з другої спроби гравець ФК «Дежа» Юрій Гогой таки зумів поцілити у дальній кут – 1:0.

Пропущений гол оживив гру та дозволив «Покрову» відзначитися своїм забитим м’ячем. На 21-й хвилині Олександр Шинкарук зумів завершити кількаходівку «синьо-блакитних». Локальний успіх надихнув «батюшок» до більш активних дій, але гольові моменти марнувалися із завидною постійністю, а ігровий час спливав. Підсумок 1:1 дивідендів «Покрову» не приніс, а ФК «Дежа» за тиждень у першому фіналі «Сake Cup №3» зіграє з ХФК «Фіміам-2».

 Кращі гравці: Юрій Гогой – Валентин Кучінка