Гра


Півфінал ІІ матч BOX №1

Cake Cup, Центральний майданчик
5: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Минулих років обидві команди «Кураж» та «Колос» неодноразово ставали авторами сенсацій із знаком плюс, а в нинішньому сезоні зійшлися у півфінальному двобої за «Сake Cup №1». Суботня зустріч між амбітними суперниками завершилася крупною перемогою представника Суперліги з рахунком 9:3, що в певній мірі вбило інтригу підсумку двобою, але залишило можливість для ківерцівської команди реабілітуватися за поразку.

Проте лучани були іншої думки і в проміжок часу з 2-ї по 4-у хвилину тричі покарали гостей за помилки в захисті. Гравці «россо-нері» Владислав Гладун, Юрій Фібіч та Юрій Борецький вписали свої імена в рапорт арбітра, як автори забитих м’ячів.

Такий розвиток подій явно не влаштовув підопічних граючого тренера Юрія Ващука і в другій частині першої половини гри «біло-зелені» знайшли в собі сили на гідну відповідь. На 9-й хвилині Назарій Навроцький влучно пробив по воротах господарів, а наприкінці тайму Олексій Стоянович підбив проміжний підсумок гри – 3:2.

Після відпочинку темп гри уповільнився і команди перейшли до режиму «гойдалки», коли по черзі виходили в позиційні атаки. А подекуди м’яч перелітав через весь майданчик від голкіпера до голкіпера. Гандикап у сім голів не спонукав «Кураж» до активних дій, створюючи ківерцівській команді передумови для взяття воріт. За повільного перебіг подій «россо-нері» забили вчетверте. За чергову помилку у діях біля власних воріт гостей покарав лучанин Богдан Гладун.

За дві хвилини до завершення матчу суперники обмінялися голами. Спочатку «куражний» Андрій Чабан завершив комбінацію партнерів, а за мить Павло Шмига підбив підсумок 5:3 протистояння за фінал «Сake Cup №1», де на «Кураж» чекатиме двобій із земляками з команди «Динамо».

Кращі гравці: Богдан Гладун – Юрій Ващук