Гра


Півфінал ІІ матч BOX №1

Cake Cup, Центральний майданчик
6: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

Суперники невдало виступили в Регулярній першості свої дивізіонів та були вимушені взяти участь у втішному турнірі «Сake Cup №1», котрий для суперників розпочався ще у суботу першим півфінальним поєдинком, в якому вищоліговий «Мідас» переміг досвідчене «Динамо» з рахунком 2:0. І ось чергове побачення на майданчику СК «Арена Спорт».

Поєдинок розпочався без розвідки і перший забитий м’яч не чисельні глядачі змогли побачити вже на 2-й хвилині, коли моторний Володимир Чайка скористався неузгодженістю дій гравця та голкіпера суперників. А ще через трохи паритет за сумою двох матчів відновився, адже член клубу волинських бомбардирів Леонід Єфремов майстерно розібрався в гольовому епізоді – 2:0.

Фаворитом протистояння у боротьбі за право зіграти у фіналі «Сake Cup №1» за 9 хвилин до перерви стало «Динамо», адже Микола Казьмирук з правого флангу атаки господарів невідпорно пробив у дальній кут і вивів команду вперед 3:2 – за підсумком третього тайму. Успіх партнера дублем підтримав Володимир Чайка і в цей момент стало зрозумілим, що представник Суперліги навряд чи дозволить супернику створити локальну сенсацію. Динамівці відверто домінували на майданчику, нарощуючи тиск, а «Мідас» у відповідь зумів лише кілька разів пробити у бік воріт без особливої гостроти. Згадується лише епізод коли гравець «волошкових» наприкінці тайму бив у падінні головою, але повз рамку. 4:0 горіло на табло коли пролунав сигнал на відпочинок.

По перерві «античний» колектив встиг протягом трьох хвилин створити гострих моментів більше ніж за весь перший тайм. Квінтесенцією таких дій став гол у виконанні досвідченого Віталія Тележинського, який відправив «селект» точнісінько у дальній кут воріт опонентів. За мить «Мідас» міг забити вдруге, але убойний момент був змарнований. За футзальними законами вже за мить забило «Динамо». Ще один з ветеранів руху АМФВ Ігор Заболотний свій епізод дограв ефектно та ефективно – 5:1.

Залишок ігрового часу суперники присвятили атакуючим діям, в яких знайшлося місце ударам в каркас, цікавим комбінаціям та голів у виконанні автора хет-трику Володимира Чайки та «мідасівця» Хаджі Кадура. «Динамо» у фіналі зіграє з командою «Кураж».

 Кращі гравці: Володимир Чайка – Віталій Тележинський