Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

Лише срібний призер «регулярки» в Другій лізі «Камаз-Агро» зумів без втрат дістатися до фіналів плей-офф. Учасники звітного поєдинку до головних двох матчів сезону крокували з різними результатами на проміжних фінішах, але завдання виконали на відмінно. Срібний склад «червоно-чорних» у чвертьфіналах спочатку розгромив МФК «Гранітбудексклюзив» 8:0, а далі дозволив собі розслабитися та поступився горохівчанам 2:3. На наступному етапі, після перемоги в першій грі з FC «Traders» 5:1 у матчі-відповіді Острожець був менш переконливим та мінімально поступився лучанам 1:2.

«Kroshu Lutsk» з обласного центру на старті «абсолютки» розійшовся миром з «Атлетіком» 3:3, а в другому матчі виглядав більш ніж пристойно та переміг 7:1. А в 1/2-й плей-офф представники німецького заводу зломили супротив чемпіона регулярної першості ФК«Арсенал» 5:3 та 4:0.

До речі, у чемпіонаті зустріч суперників 26 грудня минулого року в рамках 5-го туру завершилася бойовою нічиєю 2:2. Тому, коли пролунав свисток арбітра першого фінального матчу, глядачі мали право очікувати безкомпромісної боротьби за звання кращої команди сезону 2020/2021 в Другій лізі.

На паркеті СК «Арена Спорт» зустрілися гідні суперники, що не дозволило глядачам на трибуні нудьгувати бодай хвилинку. «Волошкові» з перших миттєвостей виглядали гостріше за своїх візаві та мали кілька нагод для взяття воріт. А ближче до перерви ігрова перевага «Kroshu Lutsk» стала відверто кидатися в очі. Кількість моментів біля воріт гостей зашкалювала, аж доки на лівому фланзі лучанин Денис Карпюк не наніс низом потужній на влучний удар – 1:0. А за дві хвилини пролунав сигнал на перерву і команди пішли на відпочинок.

Після відновлення ігрового процесу особливих змін в сценарії матчу не відбулося. Господарі продовжили тиск на ворота острожецького колективу, а «Камаз» намагався підловити опонентів на помилці. На дальньому майданчику СК «Арена Спорт» лунали запальні мелодії танцювальних ритмів, а на паркеті тривала справжня чоловіча боротьба, що прикрасила ігрову неділю волинського футзалу.

Ближче до середини другого тайму після кількох гострих випадів «Камаз-Агро» стараннями свого граючого тренера Олега Юрчука розігнав атаку, яку ударом впритул завершив активний Дмитро Антосюк – 1:1. Відповідно останні хвилини першого фіналу автоматично перетворилися у справжні футзальні пристрасті з емоціями, фолами, невикористаними моментами та реакцією вболівальників на трибуні на кожен епізод. Проте, напруження фінальних двобоїв не завадило командам в залишок ігрового часу організувати низку цікавих комбінацій та піднабрати фолів. Хоча підсумком протистояння стала бойова нічия – 1:1 Тепер в боротьбі за титул Абсолютного чемпіона Волині в Другій лізі сезону 2020/2021 відвертого фавориту немає і за тиждень суперники все почнуть спочатку.

Кращі гравці: Денис Карпюк – Сергій Мельничук