Гра


1: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

 У Першій лізі утворилася найменш передбачувана пара фіналістів. Жоден з колективів не потрапив навіть до верхньої половини турнірної таблиці регулярного чемпіонату. Проте у матчах на вибування обидва почуваються, як риба у воді і за два раунда спільними зусиллями відправили відпочивати весь бомонд своєї ліги. Початок зустрічі був за хорівцями. Номінальним господарям не одразу вдалося увійти в гру і протягом стартового відрізку «Надія-2» мала відчутну ігрову перевагу та створила два стовідсоткових моменти для взяття воріт, але не змогла їх реалізувати. Та вже на 4-й хвилині Микола Михалик продерся лівим флангом до воріт гостей і відкотив м’яч під удар Олександру Савчуку, який пробив у дотик і відкрив рахунок у матчі. Забитий гол додав впевненості любешівцям і тепер вже гостям довелося пережити кілька неприємних хвилин, коли суперник притис їх до власного карного майданчика і мав кілька непоганих нагод, щоб розвинути успіх, а одного разу хорівців врятувала поперечка. Та поступово запал господарів пригас і вони зосередилися на захисті здобутої мінімальної переваги.

По перерві «Надія-2» більше володіла м’ячем подовгу розігруючи комбінації і вишукуючи шпарини у захисних побудовах суперника. Та оборона любешівців відіграла відмінно дозволивши гостям за весь другий тайм створити лише один реально небезпечний момент, але й той їм не вдалося довести до взяття воріт. Натомість господарі кілька разів дуже небезпечно вибігали у контратаки і були ближче до того, щоб відзначитися вдруге, аніж дозволити суперникам відігратися. Проте рахунок так і не змінився.

Отож, перший матч з мінімальною перевагою виграє любешівська команда і має дещо кращі шанси на загальний успіх у фінальній битві.

Кращі гравці: Олександр Савчук – Віталій Марчук