Гра


5: 7

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

Думаю, мало хто сумнівався у тому, що «Любарт» гратиме у фіналі абсолютної першості. Присутність там же МФК «Хорів» була менш прогнозованою, проте «синьо-білі» чудовою грою і перемогами над титулованими суперниками підтвердили свої амбіції. До того ж «князівська» команда, що на одному диханні провела регулярний чемпіонат розтрощивши всіх опонентів останнім часом відверто «забуксувала» програвши два з трьох останніх поєдинків. Проте, «Любарт» розпочав зустріч дуже потужно. Лучани великими силами йшли вперед, практично замкнувши суперника в межах карного майданчика. Довго протриматися під цим шаленим тиском гості не змогли і Богдан Мізюк протягом хвилини оформлює дубль. Забезпечивши собі непогану перевагу, лучани скинули оберти і цим миттєво скористалися хорівці. Кілька небезпечних атак гостей і врешті розрив у рахунку скорочується – Василь Блащук після класної комбінації без перешкод спрямував «Select» у порожні ворота. Господарі дещо «попливли» і хорівці продовжують тиснути, намагаючись скористатися ситуацією в повній мірі. На 9-й хвилині рахунок зрівнюється – Дмитро Романюк намагаючись завадити супернику замкнути простріл на дальній стійці зрізає м’яч у власні ворота. Окрилені успіхом хорівці продовжують атакувати і незабаром забивають знову – мікрорикошет після дального пострілу Станіслава Паньківа дезорієнтує Дениса Лавренчука. Ближче до завершення першого тайму «Любарту» вдається нарешті заспокоїти гру і відігратися – Сергій Піддубний здійснив класний індивідуальний прохід і своєчасно віддав на Сергія Степанюка, якому лишалося вразити порожні ворота.

По перерві гості активізувалися і у захисту лучан знову почалися проблеми. Спочатку Стас Паньків реалізовує пенальті, а згодом мети досягає дальній постріл Романа Москалика (знову з рикошетом). «Любарт» кидається рятувати матч і протягом 26-ї хвилини рахунок зрівнюється втретє! Спочатку Влад Сизик знайшов нарешті нагоду розрядити свою гармату, а потім Сергій Піддубний обігравши захисника класно пробив у протихід голкіперу. Та захопившись атаками господарі пропускають контрвипад хорівців і Василь Блащук після своєчасного пасу Романа Москалика потужно пробиває у дальню дев’ятку. Закінчення поєдинку вийшло нервовим і лучани на останній хвилині сфолили вшосте. Потужний і влучний удар Ігора Кушецького з 10-метрової позначки ставить крапку у цьому феєричному матчі.

Таким чином, МФК «Хорів» має перевагу в 2 голи перед матчем-відповіддю, але можна не сумніватися, що «Любарт» докладе надзусиль, щоб вирвати перемогу. Має бути дуже цікаво.

Кращі гравці: Сергій Піддубний – Василь Блащук