Гра


Фінал І матч BOX №1

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
4: 2

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Кунаков О.




Про гру:

На стадії півфіналу Cake Cup «Кураж» не мав проблем з ківерцівським «Колосом», а динамівці, поступившись «Мідасу» у першому матчі 0:2 змушені були докладати чималих зусиль, щоб лишитися у претендентах на солодкій приз. Втім, дебют звітного поєдинку був саме за «синіми». Господарі багато атакували і, хоча захищався «Кураж» організовано, роботи у Василя Фібіча вистачало. Проте, рахунок відкрили якраз гості – Юрій Борецький завершив влучним ударом власний сольний прохід. Юрій міг і подвоїти перевагу своєї команди у наступній атаці, але поцілив у стійку. Невдовзі паритет було відновлено – Ігору Заболотному дали пробити з небезпечної відстані і він не лишив шансів голкіперу гостей. А ще за хвилину динамівці вже були попереду – Олександр Курінов реалізував пенальті. Перед самою перервою гостям вдалося відновити рівновагу – фланговий прохід Юрія Борецького завершився точним пасом на Олександра Повідзьона і точним ударом останнього в дотик.

По перерві господарі продовжили активно діяти в атаці і їм вдалося дотиснути добряче втомленого суперника. На 19-й хвилині Володимир Чайка завершив класну комбінацію «Динамо», а ще за кілька хвилин Олександр Курінов встановив остаточний рахунок зустрічі 4:2 на користь господарів.

Отож, «Динамо» забезпечує собі непоганий запас міцності перед матчем-відповіддю, але «Кураж» все ж зберігає шанси на загальний успіх.

Кращі гравці: Олександр Курінов – Василь Фібіч