Гра


1/8

Кубок Волині, Центральний майданчик
2: 3

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Кунаков О.




Про гру:

Кубок Волині, за який цьогоріч змагаються 16 найкращих команд області стартував двобоєм представників Вищої ліги. Обидва клуби займають в турнірній таблиці позиції, далекі від рівня їх амбіцій, тому кубкові поєдинки саме те, що потрібно, щоб довести всім і, в першу чергу собі, що колектив може вирішувати завдання найскладнішого рівня. У маневиччан з різних причин не могли взяти участі у матчі обидва голкіпери, тому місце у воротах зайняв «універсальний солдат» Роман Дудчик, який може надійно зіграти на будь-якій позиції.

 Суперники намагались діяти обережно, розуміючи, що кожна помилка може мати непоправні наслідки, адже це кубок. Проте, вже в дебюті Владові Дячуку вдався його фірмовий сольний прохід і на табло трохи нижче напису «Екоресурси Волині» загорілася одиничка.

Хлопців з «Нової лінії» такий перебіг подій не влаштовував категорично, вони додали обертів і в середині тайму відігралися – Артем Пашківський залишився без нагляду «на п’ятачку» і переправив м’яча у ворота, а наприкінці першої половини Дмитро Козачук потужним ударом вивів свою команду вперед.

Захист «будівельників» не виглядав бездогано, але Антону Лук’янчикову вдавалося певний час виручати своїх партнерів. Поперерві вже маневиччани кинули в атаку всі сили. Досить швидко це принесло результат. Гравці «Нової Лінії» двічі губили Дмитра Редька в небезпечній близькості від воріт і той карав їх за недбалість.

 В кінці зустрічі лучани відчайдушно намагались врятувати матч, випустили п’ятого польового гравця, але реальних можливостей відновити рівновагу так і не створили. Першим чвертьфіналістом Кубка Волині стали маневиччани.